Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Guild Wars 2’nin Yeni Genişleme Paketi Bugün Duyurulacak

Guild Wars 2'nin sıradaki genişleme paketi çok kısa bir süre içinde duyurulacak. Paketin bugün akşam saatlerinde duyurulması bekleniyor.

ArenaNet tarafından geliştirilen ve NCSoft tarafından yayınlanan Guild Wars 2, en son iki sene önce ek paket almıştı ve oyuncuları o günden bu yana yeni gelişmeleri dört gözle bekliyorlardı. Oyunun geliştiricisi uzun zamandır beklenen haberi verdi. Guild Wars 2 için yayınlanması beklenen sıradaki ek paket bugün tanıtılacak. Paketin duyurusu Türkiye saati ile 23:00′da yapılacak. Tamamen ücretsiz olarak oynanabilen Guild Wars 2, MMORPG türünü seven oyuncular arasında oldukça popüler. Yayınlanacak olan yeni genişleme paketinin ardından daha fazla oyuncuya ulaşabileceği düşünülüyor.

guild wars 2 dlc

Bundan önceki genişleme paketi 2015 yılında yayınlanmıştı. Heart of Thorns isimli paket ile oyuna yeni haritalar, yeni bir karakter sınıfı, yeni raid ve çok sayıda içerik eklenmişti. Karakterlerin seviye sistemi yukarı çekilmemişti. Bugün akşam saatlerinde duyurulacak olan genişleme paketinin bundan çok daha fazlasını sunması bekleniyor.

Paketin ismi ya da içeriği hakkında herhangi bir açıklama yapılmadı. Oyunculardan gelen tahminlere bakılırsa, ilk oyunda karşımıza çıkan Crystal Desert ve Nightfall çevresinde şekillenecek bir senaryoya tanık olabiliriz.

Ücretsiz MMORPG’ler arasında önemli bir yere sahip olan Guild Wars serisinin resmi internet sitesine buraya tıklayarak gidebilirsiniz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.