Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Guild Wars 2 Yeni Bir Dengeleme Güncellemesi Aldı

Guild Wars 2 için yeni bir güncelleme yayınlandı.

ArenaNet, Guild Wars‘ın 15. yıldönümü için yeni bir güncelleme yayınladı ve herkes bunun bir olacağını düşündü ve yapıldı, ancak geliştiriciler yeni içerik için bir denge geçişi izledi.

Guild Wars Yeni Bir Dengeleme Güncellemesi Aldı 1

Guild Wars’un denge güncellemesi, çoğunlukla yıldönümü yamasının eklediği yeni becerilere yönelik olarak 30 Nisan 2020’de ortaya çıktı. Bazı düzeltmeler de var ve garip Yıldönümü silahları artık daha kullanışlı olmalı.

Beceri Değişiklikleri

  • Judgement Strike – Bekleme süresi neredeyse yarı yarıya düştükten sonra şimdi sekiz saniye olacak. Hasar da arttırıldı.
  • Over the Limit –  Daha az kullanışlı yeni yeteneklerden biri olarak kabul edildi, ancak şimdi yeni bir kullanım olarak bulabilir, aynı zamanda döküm süresi azalmasının üstünde büyülerin bekleme sürelerini azaltır.
  • Heroic Refrain biraz fazla güçlüydü ve şimdi özellik bonusu 1.3’e düşürüldü. Diğer yandan, bekleme süresi de yüzde 33 oranında azaldı.
  • Soul Taker – Artık çok katlı saldırıların her hedefi için sağlığı feda edecek ama başarısız olanları tetiklemeyecek. Bu Karanlık Aura yapıları her zamankinden daha fazla AoE’ye sahip olmalı.
  • Together – Artık parti dışı müttefikleri etkilemediğinden, ruhlar artık onunla yetinmeyecek. Beceri hala evcil hayvanlar üzerinde çalışıyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.