Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

GTA V 90 Milyon Satış Rakamlarını Devirdi!

GTA V 90 milyondan fazla satış yaparak yeni bir rekorun da sahibi oldu.

Milyonlarca oyuncu tarafından uzun yıllardır oynanan Grand Theft Auto serisi her oyunun da olduğu gibi V’de de satış rekorları kırmaya devam ediyor.

GTA V 90 Milyon Satış Rakamlarını Devirdi 2

Dünyanın en önemli serilerinden birisi olan Grand Theft Auto yıllardır farklı tarzlarda karşımıza çıkmasıyla milyonlarca dolar gelirin de sahibi oluyor. Önceleri PlayStation 3 ve Xbox 360 platformu için yayınlanan Grand Theft Auto V, daha sonra da PlayStation 4, Xbox One ve bilgisayar platformu için yayınlanmıştı. Geçtiğimiz aylarda satış rakamları hakkında detaylı bir rapor açıklayan Rockstar Games, tüm dünya da Grand Theft Auto V’in 85 milyon civarında sattığını açıklamıştı.

Bugün gelen haberler ile başarılı serinin son oyuncusu olan 5’in 100 milyon satış rakamına yaklaştığı belirtildi. Son aylarda inanılmaz bir ivme kazanan başarılı oyun 5 milyon daha satış gerçekleştirerek 90 milyondan fazla satış yapmayı başardı. 100 milyon satış rakamı için geliştirilmeye devam eden başarılı oyun, geliştiricisinin kasasını da parayla doldurdu hatta taşırdı. 100’ler kulübüne girmeye hak kazanmak için satış rakamlarını arttırmaya devam eden GTA 5, 90 milyondan fazla satış yaparak yeni bir rekora da imza attı. Oyunun net satış rakamları açıklanmazken 90 milyondan fazla satış yaptığı defalarca vurgulandı.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.