Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

GTA Online’a Battle Royale Modu Geldi!

GTA Online için yeni bir güncelleme geldi. Gelen güncelleme ile birlikte oyun içerisine yeni bir mod gelirken çeşitli özelliklerde eklenmiş oldu.

GTA’nın en yeni güncellemesi olan Smugler’s Run, Battle Royale modu getirdi. Gelen bu güncelleme birlikte oyun içerisine Motor Wars adında yeni bir mod geldi.

GTA Online’a Battle Royal Modu Geldi 2

Yeni gelen bu mod PUBG’e oldukça benzemektedir. Yeni gelen bu güncelleme Drop Zone ve Penned In modları’nı birleştirerek aynı harita üzerinde dört takım kıyasıya mücadele içerisine girebilme imkanı sunuyor.

Oyunun PUBG ile ortak noktasına bakacak olursak, GTA Online için yeni gelen bu güncelleme de oyuncular savaş alanına paraşüt ile atlayabilmektedir. Harita üzerinde buldukları silah ve cephaneyi toplayabiliyor ve araçları kullanabiliyorlar. Oyunun bu bölümü PlayerUnknown’s Battlegrounds’a oldukça benzerlik gösterdiği için oyunculara pekte farklı gelmeyecektir.

GTA Online’a Battle Royal Modu Geldi 1

Yeni gelen Smugler’s Run güncellemesi ile oyuna yedi adette hava aracı gelmiştir. Bu hava araçları arasında devasa olan Mammoth’da yer almaktadır. Bununla da sınırlı kalmayan güncelleme, oyun içerisine iki tane de yeni araç eklemiştir. GTA’nın geliştiricisi Rockstar oyunda yer alacak arabalara bulduğu isimler ile de gündemde ki yerini korumaya devam ediyor. Smugler’s Run güncellemesi ile oyuna gelen arabaların isimleri Vapid Retinue ve Grotti Visione olarak belirlenmiştir.

Unutmadan şunu da söyleyelim. GTA Online için gelen Smugler’s Run güncellemesi kaçakçılık temasına sahiptir. Yani oyun içerisinde bir kaçakçılık imparatorluğu kurmaya çalışacaksınız.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.