Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

GTA Online The Contract: Dr. Dre Şarkıdan Kesit Paylaştı!

Dr. Dre, bu hafta GTA Online için The Contract güncellemesinde yer alacak yepyeni bir şarkıyı tanıttı.

Rockstar, GTA Online The Contract güncellemesini duyurdu, güncelleme çok büyük olacak. Yeni bir kumarhane veya daha da büyük bir süper yat satın alma yeteneği değil, GTA 5 hikayesinin bir uzantısı olacak. Bazılarınızın oyunun ilk hikayesini bitirmesinden sekiz yıl sonra, Franklin’in Trevor ve Michael’la olan yolculuğunun söylenip bittikten sonra başına gelenlere yeni bir bakış atıyoruz.

Franklin’in hayatının yolunda olduğunu öğrendik. O şimdi kendisini toplardı ve şimdi zenginlerin sorunları çözmesine yardım eden bir iş yürütmeye başladı. Bu yeni hikaye güncellemesinde Gta Online The Contract ile Franklin’e Dr. Dre’nin telefonunu takip etme görevi verildi. Telefonda yepyeni parçalar mevcut, bu yüzden Franklin’in onu bulup ünlü sanatçıya geri vermesi oldukça önemli. Dre’yi mutlu edin ve Franklin’in şirketinin kapsamı katlanarak büyüyecek.

GTA Online The Contract Çıkış Tarihi

GTA Online The Contract

Evet, Dr. Dre Gta Online’da yer alacak. Sadece ara sahnelerde ortaya çıkmakla kalmayacak, oyuna bazı yeni şarkıları eklenecek. Dre, YouTube’da bu şarkılardan birinden bir klip paylaştı ve aşağıda göz atabilirsiniz ve kendi sesinden başka tanıdık bulabileceğiniz bir sese sahip.

Evet, Eminem’in de sesini duyduk. Dre ve Eminem, yıllardır birlikte sayısız projede işbirliği yapan arkadaşları. Görünüşe göre bu artık GTA’nın geniş dünyasına da yayıldı. Şarkının adı The GOATs gibi görünüyor ki bu muhtemelen Dre ve Eminem’in kendilerini şarkı biçiminde tüm zamanların en iyisi olarak etiketlemelerinin bir yolu.

Gta Online’da Yer Alacak Dr. Dre & Eminem Şarkısı:

https://www.youtube.com/watch?v=HVhO-Ea_YiA

GTA Online The Contract güncellemesi 15 Aralık Çarşamba günü çıkış yapacak. Franklin’in şu anda çok yoğun olan hayatına geri dönebilecek ve (umarız) aynı zamanda dünyaca ünlü bir rapçi ile arkadaş olabileceksiniz. Eminem’in veya Snoop Dogg gibi oyuna yeni müzikler ekleyen diğer sanatçıların, şarkılarını duyma yeteneğinin ötesinde oyunda küçük rollerde görünüp görünmeyeceğinden bahsedilmedi.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.