Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

GTA 5’in Mod Yükleme Aracı Neden Kapatıldı?

GTA 5'in en önemli özelliklerinden biri olan modları yükleyebildiğiniz OpenIV kapatıldı!

Grand Theft Auto 5, GTA serisinin en görkemli üyelerinden biri olmaya devam ediyor. Bunda hiç şüphemiz yok ki oyuncular için çok önemli bir yere sahip olan modların payı büyük. GTA eğlencesini katlayan modları oyuna eklemenizi sağlayan OpenIV aracı, kısa süre önce Rockstar Games’in ebeveyn şirketi Take-Two tarafından kapatıldı. Take-Two bu konuda hiçbir açıklama yapmadı. Hal böyle olunca da oyuncular boşluğun ortasında kalakaldı. Beklenen açıklama Rockstar Games ekibinden geldi ve OpenIV’ün neden kapatıldığı ortaya çıktı.

gta mod rockstar

GTA 5 için yüklenilebilen modların en önemli dağıtıcısı konumundaki OpenIV da konu ile ilgili hiçbir açıklama yapmamıştı. Sessizliği bozan Rockstar Games, oyuncuların ihtiyacı olan cevabı vermekte çok gecikmedi.

Bu işlemin kişisel oyuncu modlarına etki etmeyeceğini söyleyen Rockstar Games, OpenIV’ün GTA deneyimine zarar veren yazılımlara izin verdiğini ve oyuna hilenin sızmasına sebep olduğunu açıkladı. Topluluğu olumsuz yönde etkileyen hilelerin GTA 5 evreninde istenmediğinin altını çizen firma, kaldırılma kararına bir açıklık getirmiş oldu.

Programı daha önceden yükleyen hala kullanmaya devam edebiliyorlar. Fakat programın  internet sitesindeki indirme butonu kaldırılmış durumda. OpenIV’ün kaldırılması, oyuncu topluluğunun tepkisini aldı diyebiliriz. Bu eksikliğin yerini neyin dolduracağını yakın zamanda göreceğiz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.