Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

GTA 5 Güncellenmeye Devam Ediyor!

Grand Theft Auto V, 2018 yılında da güncelleme almaya devam edecek.

Rockstar North tarafından geliştirilen ve tüm dünyada popüler bir oyun olan Grand Theft Auto V, sayısız aldığı güncellemelere bir yenisini daha eklemeye hazırlanıyor. VGX yılın oyun ödülüne sahip olan yapım konsol ve bilgisayar platformunda keyifle oynanmaya devam ediyor.

GTA 5 Güncellenmeye Devam Ediyor 2

Oyunculara geniş ve özgür bir dünya sunan Grand Theft Auto V, düzenli güncelleme almaya 2018 yılında da devam ediyor. Yılın ilk güncellemesi olarak karşımıza çıkacak olan güncelleme büyük olmasa da oyun içerisine bazı yenilikler getirecek. PlayStation 4, Xbox One ve PC platformunu yakından ilgilendiren güncelleme ile oyun içerisine yeni silahlar ve birbirinden farklı araçlar ekleniyor. Güncelleme ile oyundaki silahlara da yeni ve farklı modeller ekleniyor.

Mikro ödemelerle satın alınan ögelere de yenilerini ekleyen Rockstar Games, oyunculara çeşitli ögeleri 8 Ocak’a kadar yüzde 50 indirimle satacağını duyurdu. Oyuna yeni eklenecek olan araçlar ile aksiyon biraz daha üst seviyeye çıkarken yeni silahlar ile şehri birbirine katmak daha eğlenceli bir hal alacak. Oyun içerisine getirilen yenilikler ile hava araçları arasına da yeni modeller eklenmiş olacak. Oyunun bonus sisteminden de söz edecek olursak, 8 Ocak’a kadar belirli görevleri yerine getiren oyunculara çift RP bonus ödülleri verilecek. Ödüllerin detayları görevler de gizli.

GTA 5 Güncellenmeye Devam Ediyor 1

Unutmadan hatırlatalım, GTA 5 şuan Steam’de 179.00 TL yerine yüzde 60 indirime girerek 71.60 TL fiyat etiketiyle satışlarına devam ediyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

1 Yorum

  1. JusiFer

    Bu güncellemeyle birlikte çıkardıkları arabaya bayıldım, çizimleri ve herşeyiyle mükemmel olmuş gerçekten.

    0
    0
    Cevap

Yorum Yaz

Email adresiniz yayınlanmayacak.

Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.