Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Grounded’ın Oyuncu Sayısı 5 Milyon’Geçti

Obsidian Entertainment tarafından geliştirilen Grounded bugün yapılan açıklamaya göre 5 milyon oyuncu sayısını geçti.

Obsidian Entertainment‘ın hayatta kalma oyunu olan Grounded, Temmuz ayında piyasaya sürülmüştü. Oyunun geliştiricisi Obsidian oyuna çok sayıda güncelleme getirdi ancak oyuna en son eklenen Koi Pond güncellemesi ile birlikte oyuncu sayısında ciddi bir artış gördü. Oyunun şimdiki oyuncu sayısı 5 milyonu geçmeyi başardı, elbette bunun bir bölümü Xbox Game Pass kullanıcılarının sayesinde oldu desek yanlış olmaz.

Groundedin Oyuncu Sayisi 5 MilyonGecti 1

Grounded piyasaya sürüldükten sadece iki gün sonra bir milyon oyuncuyu geçmeyi başarmıştı. Grounded’ı geliştirilen şirket Obsidian Entertainment sadece 14 kişilik bir ekipten ulaşıyor ve şirket şimdiye kadar oyun için birçok yeni güncelleme yayınladı. Ancak oyuna en son eklenen Koi Pond güncellemesi ile birlikte oyuncu sayısında büyük bir sıçrama kaydettiler. Öyle ki son güncelleme ile birlikte oyuncu sayısında ciddi bir artış yaşandı.

Grounded şu anda erken erişimde ve oyun için bugün yayınlanan yama ile birlikte, oyunun bugün piyasaya sürülen Xbox Series X ve Xbox Series S‘de 60 FPS’de çalışmasını sağlıyor. Bu yama ayrıca, Xbox Series X sahiplerinin daha yüksek kaliteli gölgeler elde etmesiyle ve daha fazla çizim mesafesiyle önemli ölçüde iyileştirilmiş yükleme süreleri getiriyor.

Grounded’s 5 Million Player Tattoo

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.