Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Green Hell 2020’nin Dördüncü Çeyreğinde Yayınlanacak

Green Hell bu yılın sonuna doğru çıkacak.

Creepy Jar‘ın açık dünya hayatta kalma oyunu Green Hell, 2020’de birkaç önemli özelliği tanıtmak ve hem PlayStation 4 hem de Xbox One‘da piyasaya sürülecek. Green Hell ayrıca Steam’de yayınlanacak.

Green Hell 2020nin Dördüncü Çeyreğinde Yayınlanacak 1

Steam’deki en popüler hayatta kalma oyunlarından biri olan Green Hell, 2020 yol haritasına sahip ve yeni içeriklerle dolu. Geliştirici Creepy Jar, Q2 2020’den başlayarak tüm oyunculara ücretsiz olarak gelecek her şeyi detaylandırdı.

Yol haritasının en önemli noktaları, kooperatif modu ve PVE modu için yepyeni bir hikaye. Bir diğer büyük açıklama konsolların serbest bırakma penceresidir. Ürpertici Jar, Green Hell’in bu yıl hem PlayStation 4 hem de Xbox One konsollarına gelmesi konusundaki önceki taahhütlerini yeniliyor. Geliştiriciler, oyunun yeni nesil konsollarda da başlatılacağından bahsetmediler – PlayStation 5 ve Xbox Series X.

İşte 2020 için tam Green Hell yol haritası:

  • Co-op Story Mode – Önceden yayınlanmış Story Mode’u yaşarken birlikte hayatta kalın.
  • Yeni Yapılar – Bambu kütükler, çubuklar, yapraklar, taşlar ve daha fazlasını kullanarak kampınızda yeni stantlar oluşturun.
  • Başarılar – Hazır başarı peşinde koş! Başarılar Yeşil Cehenneme eklenecek!
  • PVE Modu – Yalnız Hayatta Kalın … ama tamamen yeni bir PVE modunda! Daha fazla ayrıntı gelecek!
  • Konsol Sürümleri – Creepy Jar, PlayStation 4 ve Xbox One konsollarında Green Hell’i görme konusundaki kararlılığını yeniliyor. 

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.