Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

GreedFall Ön Siparişlere Açıldı!

GreedFall Steam'de 190.00 TL olarak ön siparişlere açıldı.

E3 2019’da duyurulan oyunlar arasında yer alan ve dün gece Steam’de ön siparişlere açılan GreedFall bu yıl PlayStation 4, Xbox One ve PC platformu için lansmana çıkacak. Yapım kendine has bir açık dünyaya sahip olacak.

GreedFall Ön Siparişlere Açıldı 2

Spiders tarafından geliştirilen GreedFall tüm platformlarda ünlü yayıncı Focus Home Interactive tarafından yayınlanacak olan GreedFall fantastik bir dünyaya sahip olacak. Oyun içerisinde gerçekçi öğelerin yer alacağı gibi fantastik yaratıklar da karşımıza çıkacak. Kendine has açık dünyası ile oyunculara gece ve gündüz döngüsü eşliğince mücadele edebilme fırsatı verecek olan oyun tek oyunculu olarak oynanabilecek.

Rol türünde bir yapıda karşımıza çıkacak olan GreedFall’da oyuncular yeni topraklar keşfedecek, zengin içerikler eşliğinde sürükleyici bir atmosferde yer alacaklar. Oyun içerisinde ilerlerken çeşitli tehlikeler ve engellerle karşılaşacak, bunları aşarak yolumuza devam edeceğiz. Keşfedilebilir onlarca farklı içeriğin yer aldığı yapımda oyuncular ana ve yan görevleri de başarmak için ter dökecekler.

Buna ek olarak oyuncular seçtikleri karakteri geliştirebilecek, özelleştirebilecek ve dilediği görünüme kavuşturabilecekler. Gizemli bir atmosferde yer alacağımız yapımda hikaye modu le sürükleyici bir macera bizleri bekliyor olacak. GreedFall dün Steam’de tek bir paket olarak 190.00 TL fiyat etiketi ile ön siparişlere açıldı.

[E3 2018] GreedFall – E3 Trailer

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.