Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Gran Turismo 7 Türkçe Menüyle Gelecek

2022 yılında PlayStation merakla beklenen oyunlarından birisi olan Gran Turismo 7 için Türkiye’deki kullanıcıları ilgilendiren yeni bir detay paylaşıldı.

Geliştiriciliğini Polyphony Digital‘in üstlendiği ve dağıtıcılığını ise Sony Interactive Entertainment’ın yapacağı, PlayStation kullanıcılarının merakla beklediği ünlü yarış oyunu serisi Gran Turismo’nun son oyunu olan Gran Turismo 7 hakkında yeni bilgiler ortaya çıkmaya devam ediyor. Yarış oyunu severlerin beklediği Gran Turismo 7 Türkçe menü desteğine sahip olacak.

Gran Turismo 7 Türkçe Menüyle Geliyor

Stüdyo tarafından kısa bir süre önce yapılan açıklamaya göre Gran Turismo 7 Türkçe menü desteği ile birlikte gelecek. Gran Turismo serisinde metin okumalarının çoğunlukla olduğu bölümün menü olduğunu düşündüğümüzde bu gelişme ülkemizdeki oyuncuları sevindirecektir.

Gran Turismo 7 Türkçe

Son yıllarda bilindiği üzere Sony PlayStation özel oyunlarında genellikle Türkçe menü ve altyazı desteği sunuyordu. Gran Turismo oyununda da Türkçe seçeneğinin olması bizleri sevindirmiş durumda.

Sony tarafından daha önce yapılan açıklamada, Gran Turismo 7 oyununun 4 Mart 2022 tarihinde çıkış yapacağı açıklanmıştı. Oyun PlayStation 4 ve PlayStation 5 konsollarına çıkacak. Oyunun PlayStation 4 sürümü satın alan kullanıcılar, PlayStation 5 sürümüne ücretsiz yükseltme yapabilecek.

Gran Turismo 7 Hakkında Bilinen Detaylar

Geliştirici stüdyo ayrıca oyunun merak edilen yanları ile ilgili de bir video paylaştı. Daha çok oyunun geliştirme sürecini gördüğümüz videoda oyunda 400’ün üzerinde araç olacağı belirtiliyor. Microsoft’un Forza Horizon 5 oyununda bu sayı 500 civarındayken Gran Turismo 7 oyununda Sony’nin Microsoft’a oyundaki araç seçeneği bakımından yaklaştığını görüyoruz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.