Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Gothic Remake, Alkimia Interactive Tarafından Geliştirilecek

THQ Nordic en son yaptığı açıklama ile birlikte Alkimia Interactive tarafından Gothic Remake oyununun geliştirildiğini duyurdu.

THQ Nordic bugün yeni stüdyosu Alkimia Interactive’in Barselona, ​​İspanya’da kurulduğunu duyurdu. THQ Nordic yaptığı basın açıklamasında, Alkimia Interactive’in yakında çıkacak olan Gothic Remake üzerinde çalıştığını belirtti.

Gothic Remake

2020 Yazında stüdyo faaliyete geçti ve tutkulu RPG geliştiricilerinden oluşan bir ekibi bir araya getirmeye başladı. O zamandan beri, stüdyo Barselona’nın kalbinde bir ofis kurdu. Ekip sürekli büyüyor ve hala aileye katılacak geliştiriciler arıyor.

Ekibin odak noktası ve tutkusu, yüksek kaliteli RPG’ler oluşturmaktır ve ekibin ilk projesi Gothic Remake tam geliştirilmesidir. Geliştirme devam ediyor ve ekibin ortaya koyduğu tüm sıkı çalışmanın ilk sonuçları önümüzdeki birkaç ay içinde ortaya çıkacaktır. THQ Nordic ilerleyen zamanlarda oyunun gelişim aşaması ve planlarla ilgili daha fazla bilgiyi paylaşacağının garantisini verdi.

Alkimia Interactive Stüdyo Yöneticisi Reinhard Pollice şunları söyledi “Alkimia Interactive’i birinci sınıf bir RPG stüdyosu olarak inşa etmeye çalışıyoruz. Amacımız, Güney Avrupa’da PC / Konsol temel oyun geliştirme için en iyi adreslerden biri olmaktır.”

Şirket ayrıca şu anda kendi resmi web sitelerinde birçok geliştiriciyi işe almak için iş ilanlarını yayınladı. Bunların arasında C++ yazılımcısı, Ses Tasarımcısı, Oyun motoru yazılımcısı ve Seviye Tasarımcısı gibi çeşitli ilanlar var.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.