Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Google Stadia Mobil Platform’da 175.000 Kez İndirildi!

Google Stadia mobil platformu kasıp kavuruyor.

19 Kasım’da oyuncuların beğenisine sunulan Google Stadia her geçen gün birbirinden farklı yeni haberler ile gündeme gelmeye devam ediyor. Başarılı bulut tabanlı oyun sisteminin mobil uygulaması mobil platformda 175.000 kez indirilmiş.

Google Stadia Mobil Platform’da 175.000 Kez İndirildi 2

Hatırlayacağınız üzere geçtiğimiz günlerde 22 farklı oyun ile oyuncuların karşısına çıkan Google Stadia, Destiny 2 ile beğenileri kazanmış, Red Dead Redemption 2’yi korkunç bir şekilde oyunculara sunan Stadia bu yönü ile de eleştiri oklarının hedefi haline gelmişti. Bugün de oyunun mobil platformda kaç kez indirildiği ortaya çıktı.

GamingBolt’un haberi ile edindiğimiz bilgilere göre bulut tabanlı oyun sistemi Google Stadia mobil platformda 175.000 kez indirilmiş. Android için Google Play üzerinde, iOS için App Store üzerinde yer alan Stadia mobil platformda beklenen indirme sayısına ulaşmış. Haberin detaylarına göre PoketGamer Google Stadia’nın 175.000 indirmeyi mobil platformda geride bıraktığını ifade etmiş.

Dünyanın dört bir yanında kullanıma sunulan Stadia’nın diğer platformlarda nasıl bir kitleye ulaştığı henüz bilinmezken geçtiğimiz günlerde Grid’in Stadia üzerinde nasıl göründüğü oyuncuları heyecanlandırmıştı. Stadia’nın oyun sayısı artırılmaya devam edilecek.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.