Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Google Stadia 19 Kasım’da Çıkacak!

Google Stadia 2 farklı abonelik sistemine sahip olacak.

Google tarafından geçtiğimiz aylarda duyurulan ve bir bulut oyun hizmeti olarak hayata geçirilecek olan Google Stadia konsol platformunu adeta bitirecek. Yüksek performansı ile oyunculara kaliteli bir deneyim yaşatacak olan Google Stadia 19 Kasım’da çıkacak.

Google Stadia 19 Kasım’da Çıkacak 2

Yeni nesil oyun konsolu olarak adından da söz ettirecek olan Google Stadia yüksek hızlı bulut oyun hizmeti ile adeta konsol platformunu bitirecek. Dünyanın dört bir yanında yer alan birçok veri merkezi ile oyunculara yüksek dinamik aralık desteği sunacak olan hizmet saniyede 6 0kare hızı ve 4K olarak oyunları oynama fırsatı verecek.

Tv’lerde, Pixel akıllı telefonlarda ve dizüstü bilgisayarlar ile tam uyumlu olarak çalışacak olan sistem oyunculara bulut tabanlı ve yüksek grafik çözünürlüklü olarak oyun oynama fırsatı verecek. İşletim sistemi gözetmeksizin kullanılabilecek olan Google Stadia üyelik sistemi ile çalışacak. Xbox Game Pass tarzında abonelik sistemi eşliğinde kullanılabilecek olan sistemde iki farklı üyelik bulunacak. Yapılan açıklamaya göre Stadia Pro ve Stadia Founder Edition adında üyelikler olacakmış.

Stadia Pro üyeliği kullanıcılara 9.99 dolar olarak sunulurken, Stadia Founder Edition ise 11.99 dolar abonelik ücretine sahip olacak.

Oyuncular her ay ücretsiz oyunlara erişebilecek ve işletim sistemi fark etmeksizin Google Stadia’ya erişebilecekler.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.