Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Google Play’den Muhteşem Yenilik!

Artık Google Play'den uygulamaları önce deneyecek daha sonra indireceğiz. Yeni gelen özellik kullanıcılar için önemli bir içeriğe sahip.

Android uygulama mağazası olan Google Play şu sıralar adından sıkça söz ettirmeye başladı. Mağaza da bulunan üçüncü taraf uygulamalarında açık bulan kullanıcılara 1000 dolar ödül vereceğini açıklayan Google, android mağazasına da yeni bir özellik getirdi.

Google Play’den Muhteşem Yenilik 2

Android kullanıcıları her geçen gün Google Play’den yeni oyun ve program indiriyor. Yeni gelen özellik ile kullanıcılara müjde niteliğin de bir hak verildi. Hepimiz biliyoruz ki Google Play’de milyonlarca uygulama yer alıyor. Bu uygulamalar arasında yüksek bütçeli olan da var, işe yaramaz diyeceğimiz nitelikte de uygulama var. Uygulamaların genellikle pro ya da tam versiyonu paralı oluyor. Peki uygulamayı parasını ödeyip satın aldık ama uygulama beklentimizi karşılamadı şimdi ne olacak ? İşte bu nokta da Google’ın yeni özelliği devreye giriyor.

Google Play’de yer alan ücretli bir uygulamayı denediniz ve memnun kalmadıysanız, geri iade etme politikası sayesinde uygulama için ödediğiniz ücreti saniyeler içerisinde geri iade olarak alabiliyoruz. Hatta uygulamayı satın almadan bile deneme fırsatımız var artık. Google Play’de ki herhangi bir ücretli uygulamanın deneme sürümünü indirebilir ve uygulama hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Tabi ki deneme sürümü sınırlı içerik olarak karşımıza çıkacak. Eğer uygulamayı satın aldınız ve beğenmediniz diyelim. Tam iki saatiniz var. İki saat içerisinde paranızı geri iade talebinde bulunabilirsiniz. Ancak iki saati geçtikten sonra bu konuda yapabilecek bir şeyimiz kalmıyor.

Google Play’den Muhteşem Yenilik 3

Android geliştiricisi olan oyun severler yeni gelen bu özellikle ilgili daha detaylı bilgiye buradan ulaşabilirler.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

1 Yorum

  1. JusiFer

    Nereye harcanacak acaba o ödül.

    0
    0
    Cevap

Yorum Yaz

Email adresiniz yayınlanmayacak.

Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.