Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Google Play’deki Oyunlar Kara Cuma İndiriminde!

Google Play'de Kara Cuma indirimleri başladı. Google Play'deki oyunların birçoğu %80 indirimlerle satışlarına devam ediyor.

Mobil dünyada ki oyun sayısı her geçen gün artmaya devam ederken yavaş yavaş indirim haberleri de gelmeye başladı. Kara Cuma’ya az bir süre kala Gameloft, Steam, Origin vb. gibi platformlardan indirim haberleri gelirken Google Play’de boş durmadı.

Google Play’de ki Oyunların Yüzde 80’i indirimde 3

Mobil platformlarda ki en büyük gelişmeler kuşkusuz en çok Android dünyasında karşımıza çıkıyor. Açık kaynak kodlu bir işletim sistemi olan Android yıllardır gelişmeye ve yayılmaya devam ediyor. Oyun geliştiricilerinin de titizlikle yaklaştığı Android işletim sistemi için birbirinden kaliteli oyunlar artmaya devam ediyor. Android dünyasının dağıtım platformu olarak adından yıllardır söz ettiği Google Play’de Kara Cumaya az bir süre kala boş durmadı ve indirim haberlerini duyurdu.

Play Store’da genellikle ücretsiz oyunlara yöneliyoruz. Paralı oyunları genellikle tercih etmesek de oyunun tamamına erişebilmek için nadir de olsa parayla oyun satın alıyoruz. Eğer mobil platformda isteyip de alamadığınız ya da deneme fırsatı bulamadığınız herhangi bir oyun varsa bu fırsatı kaçırmayın derim. Şuan Google Play’de yer alan oyunların birçoğu %80’e varan Kara Cuma indirimleri ile oldukça cazip fiyatlar üzerinden satışlarına devam ediyor.

Aşağıda yer alan görselde bazı oyunların indirim fiyatlarını görebilirsiniz.

Google Play’de ki Oyunların Yüzde 80’i indirimde 1

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.