Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Google Play Store’a Karanlık Mod Desteği Geldi

Google Play Store uygulamasına arayüz değiştirme seçeneği eklendi.

Android işletim sisteminin resmi uygulama mağazası olan Google Play Store’a karanlık mod desteği geldi.

google play storea karanlik mod destegi geldi 2

Google Play Store uygulaması kullanıcıları deneyimini arttırmak adına önemli bir özelliğe sahip oldu. Yeni özellikle birlikte kullanıcılar artık koyu ya da açık temayı kullanabilmesi için sistemin temasını değiştirmeyecek. Kullanıcılar Google Play Store uygulaması üzerinden kolayca karanlık temaya geçiş yapabilecek.

Google’ın 2019 yılında Android 10 işletim sistemi ile birlikte sunduğu Google Play Store için karanlık mod desteği gelişmeye devam ediyor. Yeni güncellemeden önce kullanıcılar Google Play Store uygulamasını karanlık temada kullanabilmesi için sistem temasını karanlık, uygulamayı aydınlık temada kullanması için ise sistem temasını aydınlık yapmaları gerekiyor. Yeni özellikle birlikte bu değişiklik kalktı kullanıcılar Google Play Store uygulamasını sistem temasından bağımsız olarak kullanabilecek.

Google Play Store Teması Uygulamadan Değişebilecek

Google Play Store uygulamasına gelen yeni güncelleme ile birlikte kullanıcılar uygulama içerisinde yer alan Ayarlar seçeceğinden sistem temasını değiştirebilecek. Google Play Store temasını sistem teması ile uyumlu olarak kullanmak isteyen kullanıcılar ise “varsayılan” seçeceğini seçerek uygulamayı sistemleri ile aynı temada kullanabilecek. Google Play Store’a gelen bu özellik şimdilik sadece Android 10 işletim sistemine sahip akıllı telefonlarda kullanılıyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.