Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Google I / O 2020 Tamamen İptal Edildi

Google I / O 2020 tamamen iptal edildi.

Teknoloji devi Google, her yıl düzenlediği Google I / O etkinliğini bu yıl düzenlemeyecek. 

google i o 2020 tamamen iptal edildi 2

Koronavirüs nedeniyle tamamen iptal edilen etkinliklere bir yenisi daha eklendi. Google’ın daha önce iptal edildiğini duyurduğu ve online olarak düzenleyeceğini açıkladığı Google I / O 2020 etkinliği tamamen iptal edildi. 

Konuyla ilgili olarak açıklama yapan Google, çalışanların ve yerel toplulukların sağlığı ve güvenliği konusundaki endişeler nedeniyle ve yerel Körfez bölgesindeki belirleyen karantina uyarıları sonucunda Google I / O 2020 etkinliğinin hiçbir şekilde gerçekleşmeyeceğini belirtti. Google, etkinlikte duyurulacak olan yeni ürünlerin ve yeni yazılımların blog üzerinden duyuracağını belirtti. 

Google’ın her yıl düzenli olarak gerçekleştirdiği Google I / O 2020 etkinliği bu yıl 12 Mayıs – 14 Mayıs 2020 tarihleri arasında gerçekleşecekti. Tüm dünyada koronavirüs salgınının artmasının ardından Google etkinliği tamamen iptal edileceğini duyurdu. 

Ülkemizde Koronavirüs Salgını Artmaya Devam Ediyor 

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Twitter üzerinden yaptığı açıklamada, “Son 24 saatte 2.953 ŞÜPHELİYE TEST yapıldı. 277’si POZİTİF ÇIKTI. Hasta sayımız 947’ye ulaştı. Yaşlı hastalarımızdan 12’sini KAYBETTİK. Bugüne dek toplam 21 can kaybımız var. Yaşlılarımızı uyaralım. Sokağa çıkma sınırlandırmasına uysunlar. Ölüm riski, yaş yükseldikçe çok artıyor” dedi.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.