Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Google Files Go Yayınlandı!

Google Files Go, Google Play'de yayınlandı. Beta versiyonu ile kullanıcıların beğenisi kazanan uygulama tam sürüm olarak yayınlandı.

Geçtiğimiz haftalarda beta olarak karşımıza çıkan ve Android kullanıcılarından tam puan almayı başaran Google Files Go, beta sürecini tamamladı ve Play Store’da kullanıcılara sunuldu.

Google Files Go Yayınlandı 2

Tamamen ücretsiz olarak karşımıza çıkan Google Files Go, geçtiğimiz haftalarda beta sürecine başlamış ve yakın bir zamanda beta sürecini tamamlamıştı. Bugün gelen haberler ile birlikte Google Files Go, Android mağazadaki yerini aldı ve milyonlarca kullanıcıya ücretsiz olarak sunuldu. Oldukça akıllı bir depolama yöneticisi olan bu uygulama ile birlikte telefonunuzda daha fazla yer açabilir ve verimli alan tasarrufu yapabilirsiniz. Files Go ile birlikte Android cihazınızda daha hızlı ve kolay bir şekilde aradığınız dosyayı bulabilirsiniz.

Çevrimdışı mod da kullanılan uygulama ile dosyalarınızı güvenle paylaşabilirsiniz. Android cihazınızda gereksiz yer kaplayan dosyaları, yinelenen resimleri ve boş klasörleri kolayca kaldırabileceğiniz uygulama günümüzde en güvenilir şifreleme özelliği olan WPA 2 ile korunmaktadır. Android cihazlarda 6 MB’dan daha az bir yer kaplayan uygulama, telefonunuzun performansını etkileyecek kötü yazılımlara karşıda sizleri en iyi şekilde koruyacak. Türkçe dilini de destekleyen uygulama Google Play’de şu sıralar yükselişe geçti.

Google Files Go Yayınlandı 1

Beta sürüm ile milyonlarca kullanıcının dikkatini çeken uygulama, tam sürümü ile Play Store’da yüz binlerce indirim alarak yükselişe geçti.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.