Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Google Dökümanlar’ın Android Sürümü İçin Önemli Özellik

G Suite uygulamaları olan Google Dokümanlar, Google E-Tablolar ve Google Slaytlar uygulamaları artık Android platformunda karanlık mod desteğine kavuştu.

Google’ın çok kullanılan ofis uygulamaları olan Google Dökümanlar’ın Android sürümüne karanlık mod desteği geldi.

google dokumanlarin android surumu icin onemli ozellik 2

Teknoloji devi Google’ın çok kullanılan servisleri olan G Suite uygulamaları Android platformunda önemli bir güncelleme aldı. Yeni güncelleme ile birlikte Google G Suite uygulamaları olan, Google Dokümanlar, Google E-Tablolar ve Google Slaytlar karanlık mod desteğine kavuştu.

Google Android 10 işletim sistemi ile birlikte Takvim, Gmail ve Arama uygulamalarına karanlık mod desteği getirmişti. Google’ın Microsoft Office uygulamalarına rakip olarak sunduğu G Suite uygulamaları da artık karanlık mod desteği ile çalışıyor.

G Suite uygulamaları olan Google Dokümanlar, Google E-Tablolar ve Google Slaytlar uygulamasını karanlık modda kullanmak için yapılması gereken ise çok basit. Uygulamaların son sürümlerini Google Play Store’dan indiren kullanıcılar, telefonlarının karanlık modunu açtıklarında uygulamaların karanlık mod sürümünü kullanabilecek. Kullanıcılar uygulamaların ayarlar bölümünden karanlık modu da kapatabiliyor.

Şimdilik Android kullanıcıları için yayınlanan G Suite uygulamalarının karanlık mod desteğinin ilerleyen günlerde iOS ve Web sürümlerine de gelmesi bekleniyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.