Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

God Eater 3’ün 2.20 Güncellemesi Yayınlandı!

God Eater 3 yeni güncellemesi ile oyunculara yeni içerikler sunuyor.

Şubat 2019’da oyuncuların beğenisine sunulan God Eater 3 yeni güncellemeler ile gündeme gelmeye devam ediyor. Yapım geçtiğimiz hafta sonu 2.20 güncellemesi aldı ve güncelleme şuan tüm platformlarda indirilebilir durumda yer alıyor.

God Eater 3’ün 2.20 Güncellemesi Yayınlandı 2

Bandai Namco’nun bu yıl ki başarılı oyunlarından bir tanesi olan God Eater 3 ilk iki oyunundan daha yüksek satış rakamlarına ulaşmayı başarırken aldığı güncellemeler ile de daha kusursuz bir hale geliyor. Oyunculara yepyeni God Arcs ile savaşma imkanı veren yapım en yeni güncellemesi olan 2.20’yi tüm platformlarda oyunculara sundu.

VGChartz’ın haberi ile edindiğimiz bilgilere göre 2.20 güncellemesi ile oyunculara yeni bir oyun modu sunarken ayn zamanda Traversing the Past bölümünü de sunuyor. Çeşitli yeni görevler eşliğinde oyunculara daha zorlu bir yapı sunulurken Yeni Oyun Plus modu da oyuncuları epey heyecanlandıracak özelliklere sahip olacak.

Oyun içerisindeki müziği de artık oyuncular değiştirebilecekler. Oyuna eklenen müzik kutusu eşliğinde oyuncular ana oyunu tamamladıktan sonra yeni müziklere erişebilecekler. Ekstra eklenen bölümler eşliğinde oyuncular Lulu ve Ricardo’ya erişebilecekler.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.