Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Global Loot League Şubat’ta Başlıyor!

Global Loot League maçları 14 Şubat'ta başlıyor.

Günümüzdeki en popüler oyunlar arasında bulunan PlayerUnknown’s Battlegrounds şu sıralarda Global Loot League ile espor oyunlarının arasına katılıyor. Milyonlarca oyun severin sabırsızlıkla beklediği turnuva Şubat ayında başlayacak.

Global Loot League Şubat’ta Başlıyor 1

50.000 dolar ödül havuzunun yer aldığı Global Loot League’de Nisan ayına kadar dünyanın en iyi 80 takımı birbirleri ile mücadele edecekler. 2 Şubat’ta başlayacak olan turnuva ile oyuncular haftalarca büyük ödül için ter dökecekler. Nisan ayına kadar devam edecek olan turnuva, Nisan ayında Final maçları ile oyuncuları ortak bir çatı altında toplayacak. Global Loot League maçları 14 Şubat’ta başlayacak. Turnuvaya dünyanın dört bir yanından takımlar katılabilecekler.

Şu sıralar Global Loot League’in resmi web sitesi üzerinden turnuvaya katılmak isteyen takımlar KAYIT olabilirler. 29 Ocak’a kadar devam edecek olan kayıtlar saat 23.59’da sona erecek. Lig maçları 14, 21, 28 Şubat ve 7, 14, 21 Mart’ta devam edecek. Turnuvanın final maçları Nisan ayında yapılacak. Şuan için final maçlarının tarihleri belirlenmiş değil. Finalistler belli olduktan sonra final maçlarının fikstürü de oyuncularla paylaşılacak.

Global Loot League Şubat’ta Başlıyor 2

Global Loot League’in resmi web sitesine buradan ulaşabilirsiniz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.