Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

GİST 2017’ye Blizzard Geliyor

Gaming İstanbul 2017'ye göre Blizzard sürprizi.

Her sene düzenlenen ve Türkiye’nin en büyük oyun fuarı olarak gösterilen Gaming İstanbul, bu sene çok büyük bir firmayı getiriyor. Başlıkta da gördüğünüz gibi  Warcraft, Diablo, Starcraft, Overwatch gibi oyunların firması, oyun dünyasının dev ismi Blizzard, Gaming İstanbul 2017’ye geliyor. Blizzard, bu sene ilk kez Türkiye’de fuara katılıyor.

Açıkça söylemek gerekirse, bu o kadar büyük bir başarı ki, hepimiz şaşırdık kaldık. Blizzard gibi, kendi fuarını yapan ve tek bir firma olmasına rağmen, dünyanın en eğlenceli oyun fuarlarının birisi olan Blizzcon’un yaratıcısı GİST 2017′ ye geliyor. Blizzard, fuarda ne yapar bilinmiyor ama oyun tanıtacağını da sanmıyoruz. 🙂 O kadar da değil yani. Ancak, yine de GİST 2017’nin geçen sene ki başarısından sonra bu sene daha iyi işler yaptığını görmek sevindirici.

gist blizzard big

GİST 2017, 2- 5 Şubat 2017 tarihleri arasında olacak. Birçok oyun firmasının katılacağı fuar, İstanbul Kongre Merkezi’nde yapılacak. Gaming İstanbul’a katılıp hemen ziyaretçi bileti almak istiyorsanız BURAYA tıklayabilir ve Türkiye’nin en başarılı Oyun Fuarının tadını çıkarabilirsiniz.

Ayrıca, GİST 2017’ye profesyonel olarak katılmak istiyorsanız da BURAYA tıklayarak Profesyonel bilet alabilirsiniz.

 

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.