Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Ghostrunner, Nintendo Switch Çıkış Tarihi Açıklandı

27 Ekim 2020 tarihinde piyasaya sürülen Ghostrunner 10 Kasım 2020 tarihinde Nintendo Switch'e geliyor.

All In! Games ve 505 Games, geçtiğimiz hafta piyasaya sürülen cyberpunk temalı birinci şahıs aksiyon oyunu Ghostrunner’ın Nintendo Switch’e geleceği tarihi duyurdu. Oyunun Nintendo Switch sürümü 10 Kasım 2020 tarihinde piyasaya sürülecek.

Ghostrunner Nintendo Switch Cikis Tarihi Aciklandi

Ghostrunner, 10 Kasım 2020’de Nintendo Switch’e geliyor. Oyunun ön siparişini verenler, özel bir katana şeklinde ek bir bonus kazanırken, Nintendo Switch kullanan herkes birinci tarafa özel Nintendo katanayı alabilecek ve oyuncular bu özel katanayı 10 Aralık 2020 tarihine kadar satın alabilecekler.

Ghostrunner, 27 Ekim 2020 tarihinde PC, PlayStation 4 ve Xbox One için piyasaya sürüldü. Hiç kimse oyunun Nintendo Switch’e gelmesini beklemiyordu ancak oyunun geliştiricisi ve yayıncı firmaları olan All In! Games ve 505 Games bugün yaptıkları açıklama ile birlikte oyunun Switch sürümünün 10 Kasım 2020 tarihinde çıkacağını duyurdu.

Oyuna aşina olmayanlar muhtemelen Ghostrunner’ın ne olduğu ile ilgili temel açıklamaya ihtiyaç duyacaklardır. Ghostrunner’da oyuncular, hızlı hareket edebilen, çevik bir ninja olarak distopik bir cyberpunk dünyasında geçiyor. Oyuncular, oyun içerisinde hızlı aksiyon sistemini deneyimleyecek ve düşmanlarını dilimleyecekler. Ghostrunner, sizi çok fazla öldüğünüzü görecek zorlu bir deneyimdir ancak yeniden doğma sistemi oldukça hızlıdır.

Nintendo Switch için yayınlanan çıkış tarihi duyurusunu aşağıdan izleyebilirsiniz.

Ghostrunner - Nintendo Switch Release Date Trailer

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.