Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Genshin Impact Switch’e De Gelecek!

Konsol, bilgisayar ve mobil platforma gelecek olan Genshin Impact Nintendo Switch için de geliştiriliyormuş.

Popüler oyun geliştirme oyun motoru olan Unity ile geliştirilmeye devam edilen ve bu yıl içerisinde birbirinden farklı platformlarda lansmana çıkması beklenen Genshin Impact’ın Nintendo Switch platformuna da geleceği belli oldu.

Genshin Impact Switch’e De Gelecek 2

MiHoYo tarafından  bir yıldır geliştirilen Genshin Impact aksiyon ve macera oyunu olarak piyasaya sürülecek. Daha önce yapılan duyuru ile oyunun PlayStation 4, PC, Android ve iOS platformlarında lansmana çıkacağı duyurulmuştu. Bugün yeni gelen bilgilere göre yapım Nintendo Switch platformu için de geliştiriliyormuş.

Bugün VGChartz’ın yapmış olduğu haber ile Genshin Impact hakkındaki son gelişmelere erişme fırsatı bulduk. Yapılan habere göre oyun 2020 yılı içerisinde PlayStation 4, PC, Android, iOS ve Nintendo Switch platformu oyuncularına sunulacakmış. Oyun tüm platformlarda aynı içerikler eşliğinde oynanacak ve aynı özelliklere sahip olacakmış.

Birden fazla karaktere ev sahipliği yapacak olan oyun da sıra tabanlı savaşlar yapılacak, ilgi çekici bir hikâye yer alacakmış. Birbirinden farklı zindanların da yer alacağı yapım içerisinde oyunculara keşfedilebilir birbirinden farklı içerikler sunulacak. Oyuncular bu içerikler arasında sürükleyici bir deneyim yaşayacaklar.

Yapımın net çıkış tarihi belirsizliğini korumaya devam ediyor.

Genshin Impact - Nintendo Switch (Official Japanese Trailer)

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.