Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Genshin Impact Kodları – Mayıs 2021

Genshin Impact, oynaması ücretsiz birçok oyun gibi periyodik olarak ücretsiz oyun içi para birimi ve öğeler için kullanılabilen kodlar yayınlıyor. Bu haberimizde, Genshin Impact Mayıs 2021 kodlarını sizlerle paylaşıyoruz.

miHoYo tarafından geliştirilen ve yayınlanan aksiyon rol yapma oyunu Genshin Impact, ilk kez Eylül 2020’de piyasaya sürülmüştü. Geçtiğimiz mart ayında mobilde 1 milyar dolar barajını en hızlı aşan oyun olan Genshin Impact, her ay oyun içinde para birimi ve öğeler için kullanabileceğiniz kodlar yayınlıyor.

Genshin Impact kod

Oyunun premium para birimi olan ve genellikle gerçek para mal olan ücretsiz Primogem‘ler özellikle oyuncuların tercihi oluyor. Oyun içi para birimi Mora ve çeşitli Karakter EXP Materyalleri de bu ücretsiz hediyelerdeki yaygın öğeler olarak öne çıkıyor.

Yeni kodlar genellikle büyük oyun güncellemeleriyle aynı zamana denk geliyor. Nisan ayının sonlarında yayınlanan 1.5 güncellemesinden bu yana hala aktif olan bazı kodlar var. İşte Genshin Impact Mayıs 2021 kodları:

Aktif Olan Genshin Impact Kodları

GS6ACJ775KNV: 1.5 güncellemesi ile birlikte yayınlanan kodun süresi 9 Haziran 2021’de sona erecek. Dolayısıyla 60 Primogem ve 10.000 Mora kazanmak için elinizi çabuk tutmanızda fayda var.

GENSHINGIFT: Tek kullanımlık olan bu kod sayesinde 50 Primogem ve 3x Hero’s Wit (60,000 XP’ye eşit) kazanabilirsiniz.

SBNBUK67M37Z:  Bu kodun yalnızca Genshin Impact hesabınız yakın zamanda oluşturulmuşsa işe yaradığı belirtiliyor, ancak siz yine de şansınızı deneyin derim. Başarılı olmanız durumunda 50 Primogems ve 5x Adventurer’s Experience (25,000 XP’ye eşit) kazanabilirsiniz.

Genshin Impact Redeem Kodları Nasıl Kullanılır?

Genshin Impact Kodları mayıs

Genshin Impact kodları oyun içi yerine çevrimiçi olarak kullanılır. İnternet tarayıcınızı açın ve Genshin Impact Redeem Code sayfasına gidin. Sitede oturum açın ve ardından Sunucunuzu, Karakter Takma Adınızı ve kullanmak istediğiniz kodu girin. Redeem butonuna tıkladığınızda, ödüller otomatik olarak hesabınıza yüklenecektir.

Genshin Impact’te kodları kullanabilmek için Adventure Rank 10 veya daha yüksek bir seviyeye ulaşmış olmanız gerektiğini de belirtmeden geçmeyelim.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.