Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Genesis 14 Ağustos’da PlayStation 4’e Gelecek!

Genesis bu ay PS4'e gelecek.

14 Mart 2019’da Steam üzerinde bilgisayar oyuncularına sunulması beklenen Genesis aynı zamanda PlayStation 4 platformu için de duyurulmuştu. Oyunun 14 Ağustos’ta Avrupada, 15 Ağustos’ta ise Asya’da piyasaya sürüleceği belli oldu.

Genesis 14 Ağustos’da PlayStation 4’e Gelecek 2

Rampage Games imzası ile geliştirilen Genesis bilgisayar platformu için 14 Mart’ta çıkış yapacağını duyurmuş ve çıkmamıştı. PC sürümünün belirsizlik taşıdığı şu günlerde PlayStation 4 platformu oyuncularını bir heyecan sardı. Gelen bilgilere göre oyunun PlayStation 4 sürümü 14 Ağustos’ta Avrupa’da, 15 Ağustos’ta ise Asya’da yayınlanacakmış.

VGChartz’ın haberi ile edindiğimiz bilgilere göre Genesis’in PS4 sürümü ilk olarak Kuzey Amerika’da yayınlanacakmış. Yayınlanma tarihi de 13 Ağustos olarak duyurulmuş. Çok oyunculu olarak oynanabilecek olan yapım henüz ön siparişlere açılmazken daha önce test sürümünü konsol oyuncuları ile paylaşmıştı.

Bünyesinde birbirinden farklı çok sayıda karakter bulunduracak olan yapımda uzay atmosferinde savaşlara katılacak ve bu savaşlardan galibiyetle ayrılmaya çalışacağız. Moba türünde oyuncuların karşısına çıkacak olan oyun, özellikle PlayStation 4 platformunda çarpıcı görsellere sahip olacak. Basit kontroller eşliğinde oynanacak olan yapım, Ağustos ayının ortasında karşımıza çıkacak.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.