Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

GeForce NOW Kütüphanesine Ocak Ayında 8 Yeni Oyun Geliyor

Streaming oyun servisi GeForce NOW kütüphanesine yeni yılın ilk ayında 8 yeni oyun ekleniyor. Listeye haberimizden ulaşabilirsiniz.

Ülkemizde NVIDIA ve Turkcell işbirliği ile hayata geçen bulut oyun platformu GeForce NOW, her ay kütüphanesine yeni oyunlar eklemeye devam ediyor. Ocak ayında tam 8 yeni oyun, abonelerin beğenisine sunulacak. Ayrıca Genshin Impact, bu yıl GeForce NOW’a geliyor. Popüler açık dünya aksiyon rol yapma oyunu, 6 Ocak’ta Windows PC’deki üyeler için sınırlı bir beta sürümüyle geliyor.

miHoYo hesabı olan GeForce NOW üyeleri, beta sürümünün mevcut olup olmadığını görmek için GeForce NOW Windows uygulamasında Genshin Impact‘i kontrol edebilecek. Öte yandan NVIDIA, CES etkinliği sırasında bir dizi yeni duyuru yaptı.

geforce now kütüphanesi

Detaylarını daha önce sizlere aktardığımız gibi GeForce NOW’a Electronic Arts oyunları olan Battlefield 4: Premium Edition ve Battlefield V: Definitive Edition ekleniyor. CES etkinliğindeki tüm GeForce NOW duyuruları hakkında daha fazla ayrıntıya buradan ulaşabilirsiniz. Ocak ayında çıkacak oyunlar arasında Tom Clancy’s Rainbow Six Extraction gibi dört gözle beklenen oyunlar da yer alıyor.

Bu hafta kütüphaneye eklenen oyunlar şöyle:

Ocak ayı boyunca kütüphaneye eklenecek diğer oyunların listesi:

  • The Anacrusis (yeni oyun lansmanı 13 Ocak’ta Steam’de)
  • Tom Clancy’s Rainbow Six Extraction (yeni oyun lansmanı 20 Ocak’ta Ubisoft Connect’te)
  • Mortal Online 2 (Steam’de erken erişim)
  • Ready or Not (Steam’de erken erişim)
  • Fly Corp (Steam)
  • Garfield Kart- Furious Racing (Steam)

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.