Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

GeForce NOW Kayıt Olma İşlemi Nasıl Yapılır?

NVIDIA ve Turkcell ortaklığı ile Türkiye pazarına giriş yapan bulut oyun hizmeti GeForce NOW, 15 Mart itibarıyla ülkemizde hizmet vermeye başladı. Bu içeriğimizde, GeForce NOW’a nasıl kayıt olabileceğinizi adım adım sizlerle paylaşıyoruz.

Uzaktaki güçlü donanıma sahip bir bilgisayarın, hızlı internet bağlantısıyla yönlendirilmesi ve bilgisayardan gelen görüntünün oyuncuya aktarılması prensibiyle çalışan GeForce NOW, ilk kez 2015 yılında yayınlanmıştı.

Zamanla internet hızlarındaki iyileşme ile birlikte bulut oyun yaklaşımının popülerlik kazanması NVIDIA imzalı servise ilgiyi artırdı. Daha önce, GeForce NOW’ı yurtdışı sunucuları üzerinden kullanan Türk aboneler, Turkcell desteği ile ülkemize NVIDIA GeForce NOW powered by GAME+ ismiyle gelen servisi, Ankara’da konumlandırılan sunucular üzerinden daha sağlıklı bir şekilde deneyimleme imkanı yakalayacaklar.

GeForce Now kayıt

GAME+ ile oyuncular sahip oldukları oyunları bilgisayarlarının donanım gücüne takılmadan Windows, MacOs, Android ve iOS cihazlarından 1080P görüntü kalitesi ve 60 FPS ile oynayabilecekler. Bu kaliteye ulaşmak için 25Mbps hıza ihtiyaç duyulurken, 60 FPS 720p görüntü kalitesi için 15Mbps internet hızı yeterli olacak.

Peki, GeForce NOW kayıt işlemi nasıl yapılır? GeForce NOW fiyatı ne kadar? İçeriğimizin geri kalanında, bu ve benzeri soruların cevaplarını bulacaksınız.

GeForce NOW Kaydı Nasıl Yapılır?

GeForce Now kayit olma islemi

Öncelikle buradaki adrese tıklayarak, GAME+ ana sayfasına gidiyoruz ve Kaydol butonuna basıyoruz. Açılan Hızlı Giriş ekranına mail adresimizi giriyoruz. Eğer Hızlı Giriş’te kaydınız yoksa bir uyarı ile karşılaşacaksınız. Hemen altta Üye Değilsen Kayıt Ol seçeneğini göreceksiniz. Tıkladıktan sonra açılan ekranda Katılım Koşulları’nı Onaylıyorum butonuna basıyoruz.

Ardından güvenli bir şifre belirliyoruz. Ayrıca şifrenizi unutma ihtimaline karşı bir Güvenlik Sorusu’da oluşturuyoruz. Telefon numaramızı ekledikten sonra devam tuşuna basıyoruz ve bir sonraki ekrana telefonumuza gelen şifreyi giriyoruz. Ardından ilk başta yazdığımız mail adresine gelen doğrulama işlemini yapıyoruz. Son olarak da kaydımızı tamamlamak için kişisel bilgilerimizi dolduruyoruz.

Bu işlemlerden sonra GeForce NOW sizinle iletişime geçecek, ancak platformun ilk dönemde sınırlı sayıda kullanıcıya hizmet vereceğini belirtmeden geçmeyelim. Öncelik, beta sürecinde kaydını oluşturan kullanıcıların olacak. Dolayısıyla kuyrukta ne kadar bekleyeceğiniz şimdilik belli değil.

GeForce NOW Fiyatı Ne Kadar?

GeForce Now GAME+

GeForce NOW; Basic, Lansman Özel 3 Aylık Avantajlı Paket ve Premium olmak üzere üç farklı paket seçeneği ile 15 Mart’ta kullanıma sunuldu. 30 Nisan’a kadar geçerli bir teklif olan Lansman Özel Premium Paket 3 aylık 149,7 TL’den abonelik sunarken, Premium Paket aylık 74,9 TL’lik bir fiyat etiketi ile geliyor. 1 saatle sınırlı oturum süresi, RTX seçeneği olmadan sınırlı sunucu kapasitesi ile hizmet veren Basic paket ise tamamen ücretsiz.

Eğer GeForce NOW’ın global sürümünü satın aldıysanız, GAME+’a geçmeniz gerek yok. Fakat geçmek istediğiniz takdirde fiyat 49,90 TL olacak. Ayrıca bu verileriniz ve e-posta adresleri gibi özel bilgileriniz de GAME+’a verilmeyecek.

Geçtiğimiz ay, GeForce NOW’a yurtdışı sunucularından kayıt olan kullanıcılara gönderilen mailde, Türkiye’de yerel GeForce NOW hizmetini sunmak için GAME+ ile ortaklık kurulduğu ve platformu yurtdışı hesaptan kullanan abonelerin Türkiye sunucularına geçmesi gerektiği ifade edilmişti. NVIDIA, kararın sosyal medyada büyük tepki çekmesinin ardından geri adım atmıştı.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.