Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Gamescom 2019’da Ghostrunner Duyuruldu, Oyun 2020’de Çıkacak!

Ghostrunner PC platformu için seneye yayınlanacak.

24 Ağustos’a kadar birbirinden ünlü isimleri ağırlamaya devam edecek olan Gamescom 2019 en yeni oyunlar ile gündeme gelmeye devam ediyor. Oyun fuarında duyurulan Ghostrunner Steam’de sergilenmeye başlanırken oyunun seneye lansmana çıkacağı belirtildi.

Gamescom 2019’da Ghostrunner Duyuruldu Oyun 2020’de Çıkacak 2

One More Level imzası ile geliştirilen ve Steam’de bilgisayar platformu için All In Games tarafından yayınlanacak olan Ghostrunner aksiyon yüklü bir yapıda karşımıza çıkacak. Cyberpuk dünyasına sahip olacak olan yapımda hem gerçekçi tasarımlar hem de fantastik bir oynanış yapısı karşımıza çıkacak. Tek oyunculu bir oynanışa sahip olacak olan Ghostrunner’da oyuncular insanlığın son kalan sığınağını yükseltmeye çalışacaklar.

Birinci şahıs kamera açılarına sahip olacak olan oyunda hızlı ve tempolu bir oynanış bizleri bekliyor olacak. Oyuncular birbirinden farklı düşmanları hikâye modunda avlayacak ve adeta bir samuray gibi oyun içerisinde ilerleyecekler.

Gamescom 2019’da diğer popüler oyunların arasında sönük kalan Ghostrunner çıkış yapması ile oyuncuların ilgisini çekecek gibi görünüyor. Steam üzerinde henüz ön siparişlere açılmayan yapım sergilenmeye devam ederken oyunda Türkçe dil desteğinin olmayacağı da biliniyor.

Minimum Sistem Gereksinimleri

  • İşletim Sistemi: WIN7-64 bit
  • İşlemci: Intel i3-2100 / AMD A8-5600k
  • Bellek: 8 GB RAM
  • Ekran Kartı: GeForce GTX 630 / Radeon HD 6570

Oyunun Gamescom 2019 fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz.

Ghostrunner | Official Reveal Trailer 2019 | (PC, PS4, XBOX)

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.