Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Gamersfirst ve APB Reloaded’ı Little Orbit Satın Aldı

APB Reloaded bundan sonra Little Orbit çatısı altında olacak.

Little Orbit bugün yaptığı duyuruyla GamersFrist.com ve APB Reloaded oyununun yayın haklarını satın aldığını açıkladı. Global çapta bir oyun portalı olan ve 30 milyondan fazla kayıtlı kullanıcısı bulunan GamersFirst.com’un alınması yankı uyandırırken, gelecekte neler olacağı merak konusu.

Gameresfirst apb reloaded little orbit satin aldi 1

GamersFirst’te daha önce çok sayıda başarılı oyun yer almıştı. Bunların arasında ülkemizde oldukça popüler olan yapımlar da vardı. Akla ilk gelenler olarak Warframe, Mu Online, War Rock ve tabii ki Knight Online’ı sayabiliriz. Ayrıca sitede şimdiye kadar daha pek çok oyun yer aldı. GamersFirst günümüzde ise daha çok APB Reloaded ve bir nebze olsa da Fallen Earth ile tanınıyor.

Eski olmasına rağmen hâlâ popüler olan APB Reloaded, GamersFirst’ün en büyük kozlarından birisiydi. Şimdi ise APB Reloaded’ın hakları da Little Orbit’e geçmiş oldu. Little Orbit bundan sonra ağırlığını APB Reloaded üzerine verecek ve agresif bir güncelleme planı ayarlayacak. Böylece oyuncularla olan iletişim arttırılacak, yeni içerik yol haritası açıklanacak ve oyunu daha iyi duruma sokacaklar. Tabii ki büyük bir sorun olan hilecilerle de ilgilenilecek.

Little Orbit, Unsung Story ve Descent: Underground ile tanınıyordu.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.