Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Galaxy S9 ve S9 Plus’ın Yeni Render Görüntüleri Sızdırıldı

Tanıtımına sayılı günler kalan Samsung Galaxy S9 ve S9 Plus modellerine ait yeni görüntüler ortaya çıktı.

Samsung‘un merakla beklenen yeni amiral gemisi modelleri Galaxy S9 ve S9 Plus modelleri hakkında ortaya atılan iddiaların ardı arkası kesilmiyor. Son olarak sızıntı haberleriyle tanınan ve itibar gören Evan Blass, Twitter hesabından S9 ve S9 Plus modellerine ait olduğunu öne sürdüğü render görüntülerini paylaştı.

galaxy s9 render

Bilgisayar ortamında oluşturulan render görüntüleri sizi hayal kırıklığına uğrattıysa, yalnız değilsiniz. Görünüşe göre söylentiler doğru çıktı ve Samsung, yeni nesil Galaxy S9 ve S9 Plus’ta köklü bir tasarımsal değişikliğe gitmekten çekindi. Bir önceki Galaxy S8 ve S8 Plus modellerinden dış görünüş olarak neredeyse hiçbir farkı olmayan cihazlar, bazı Samsung hayranlarında ciddi hayal kırıklığına yol açtı.

Öte yandan bu modeller hakkında ortaya atılan bir iddia da ekranların kenarlarının mümkün mertebe inceltileceği yönünde. Render görüntülerine bakıp bu iddiayı doğrulayabilmek güç. 

Farklı donanımsal seçeneklerle gelecek

Her ne kadar dış tasarımında göze çarpan değişiklikler planlanıyor olmasa da, Galaxy S9 ve S9 Plus’ın bir önceki modellerden en büyük farkı donanımında gerçekleştirilecek. Cihazın satıldığı ülkeye göre Exynos 9810 veya Qualcomm Snapdragon 845 işlemci seçenekleriyle satışa sunulacak olan cihazlarda çift lensli kamera kullanılacak.

Çok iyi kalitede ağır çekim videolar çekmeye imkân tanıyacak olan çift lenslere ek olarak parmak izi okuyucusu ve göz (iris) tarayıcısı da cihazlarda yer alacak.

25 Şubat‘ta tanıtılacağı resmen açıklanan yeni modeller hakkında konuşan Evan Blass, 16 Mart’tan itibaren telefonların atışa çıkacağını öne sürdü.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.