Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Galaxy M31S Modelinin En Önemli Özelliği Netleşti

Orta segment Galaxy M31S modeli hakkında yeni bilgiler ortaya çıktı.

Güney Koreli teknoloji devi Samsung’un A serisi ile birlikte popüler olan M serisinin yeni üyesi Galaxy M31S modelinin özellikleri netleşmeye başladı. 

galaxy m31s modelinin en onemli ozelligi netlesti 2

Samsung yeni orta segment akıllı telefon modellerini duyurmaya devam ediyor. Bu doğrultuda Samsung yeni Galaxy M31S modelini kısa süre içerisinde duyurmaya hazırlanıyor. Ortaya çıkan bilgilere göre Galaxy M31S modeli gücünü Samsung’un Exynos 9611 işlemcisinden güç alacak. 6 GB RAM ile desteklenecek olan model, 128 GB depolama alanına sahip olacak. 

Heniz ekran boyutu bilinmiyor olsa da Super AMOLED ekran ile birlikte geleceği düşünülen modelin tasarımı Galaxy M 2020 serisi tasarımından dışarı çıkması beklenmiyor. Hızlı şarj destekli 6.000 mAh kapasiteli bir bataryadan beslenecek olan model, USB-C bağlantı noktasına sahip olacak. Galaxy M31S modeli ayrıca son zamanlarda görmeye alışkın olmadığımız 3.5 mm kulaklık girişine sahip olacak olan. 

Arkasında ana kamerası 64 megapiksel ISOCELL Bright GW1 sensörü ile birlikte gelecek olan modelin diğer kameralarının özellikleri şimdilik bilinmiyor. Samsung’un yeni orta segment akıllı telefonu olacak olan Galaxy M31S modelinin diğer özelliklerinin ilerleyen günlerde ortaya çıkması bekleniyor. 

Galaxy M51 Modeli İle Birlikte Duyurulacak

Samsung Galaxy M31S modeli yanında Galaxy M51 modelini de duyurmaya hazırlanıyor. 6.3 inç büyüklüğünde Full HD+ çözünürlük sunan Super AMOLED ekran ile birlikte gelecek olan Galaxy M51 modeli, ortaya çıkan Geekbench sonuçlarına göre gücünü Qualcomm’un Snapdragon 730 işlemcisinden alacak. 8 GB RAM ile desteklenecek olan model, 64 GB ya da 128 GB depolama alanı ile birlikte gelecek.  

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.