Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Fransa’da Haftanın En Çok Satanları!

Anthem şu sıralar Fransa'da en çok satan oyunların başında geliyor.

Haftalık yayınlanan satış listelerinde yeni çıkan oyunlar birbirleri ile rekabete devam ederken eski oyunlarda listelerin alt sıralarında kendilerine yer bulmaya başladılar. Şu sıralar oyun dünyasının gözdesi olan Anthem Fransa’da deli gibi satıyor.

Fransa’da Haftanın En Çok Satanları 2

Electronic Arts imzası ile yayınlanan Anthem, BioWare imzası ile geliştirilmişti. Aksiyon rol yapma oyunu olarak  karşımıza çıkan ve açık dünyası ile hızla kitlesini artırmaya devam eden yapım dün haberlerimizde yine yer bulmuştu. Japonya’da oyuncular tarafından deli gibi oynanan yapım, satış rakamları ile geliştiricisinin yüzünü güldürüyor. Japon pazarında sadece üç günde 78.000 adet kopya satışı gerçekleştiren  Anthem, Fransa’da da oldukça yüksek satış rakamlarına ulaşmış gibi görünüyor.

Bugün VGChartz’ın yapmış olduğu haber ile öğrendiğimiz gelişmeye göre Anthem, Fransa’da en çok satan oyunların başında geliyormuş. PlayStation 4 platformunda oldukça ilgi çeken yapım, satış rakamları ile Fransa’da lider konumda yer alıyor.

Anthem’i ikinci sırada takip eden Super Mario Bros. U Deluxe, Switch platformunda ilgiyle oynanmaya devam ederken bu durum satış listelerine de yansıyor.

PlayStation 4

1 – Anthem

2 – Jump Force

3 – Far Cry New Dawn

Xbox One

1 – Anthem

2 – Metro Exodus

3 – Far Cry New Dawn

Nintendo Switch

1 – Super Mario Bros. U Deluxe

2 – Mario Kart 8 Deluxe

3 – Super Mario Party

Nintendo 3DS

1 – Mario & Luigi Inside Browser

2 – Yokai Watch 3

3 – Mario Kart 7

PC

1 – Anthem

2 – The Sims 4

3 – Metro Exodus

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.