Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Forza 7’nin Dosya Boyutu Devasa Olacak

Xbox One ve PC için çıkış yapacak olan oyun devasa dosya boyutu ile duyanları hayrete düşürüyor. Doğal 4K çözünürlük sunmasını beklediğimiz Forza 7 için bile bu dosya boyutu fazla olabilir.

Bu yıl Xbox One ve PC platformları için çıkış yapacak oyunlar arasında en çok merak edilenlerden biri de Forza 7 diyebiliriz. Özellikle de Xbox One X’in bütün performans gücünü ortaya koymak için sınırları zorlayacağını tahmin ettiğimiz Forza 7, şanına yakışır bir dosya boyutu ile gelecek. Turn 10 Studios ekibi tarafından geliştirilen oyunu indirirken, yavaşlayan internet hızınız karşısında şoka girmeyin. Çünkü çok büyük ihtimalle AKK sınırınız aşılacak.

forza 7

Xbox oyun konsolları ailesi için geliştirilmiş olan içerikler arasında, en büyük dosya boyutuna sahip olan oyun Forza 7 olacak gibi duruyor. Kurulumun ardından konsolun dahili belleği üzerinde tam 10 GB’a yaklaşan bir alanı kapsaması bekleniyor.

İndirme dosyasının daha küçük olacağını ancak kurulumla birlikte 100 GB’a yaklaşacağını bildiren Microsoft, oyunu indirecek Xbox sahipleri için işleri kolaylaştırmanın yolunu arıyor. Bu konuda uygulayabilecekleri yöntemlerden biri de 4K çözünürlük için geliştirilen dosyaları ayrı olarak indirmeye imkan tanımaları olabilir. Daha düşük donanımlı PC’lere ya da Xbox One’a sahip olup 4K çözünürlük alamayacak olan oyuncular için avantaj elde edilebilir.

4K çözünürlük ve yüksek FPS değerleri hedeflenerek yaratılan oyunun bu kadar büyük bir alan kaplamasının sebebi, görsel ve fiziksel veriler olarak gösteriliyor. Oyunda gerçeğe çok yaklaşan bir fizik kuralları sistemi bulunuyor. Aynı şekilde görseller de hiç olmadığı kadar gerçekçi görünüyor.

Forza 7, Xbox One ve PC platformları için 3 Ekim 2017 tarihinde raflardaki yerini alacak. Oyunun Xbox One X’in bütün sınırlarını zorlayan yapımlardan biri olması bekleniyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.