Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Fortnite’ın Oyuncakları Üretilecek!

Fortnite'ın oyuncakları için anlaşma imzalandı.

125 milyondan fazla oyuncuya sahip olan Fortnite günümüzde haberlerden hiç eksik olmuyor. Başarılı oyun bu seferde oyuncakları ile gündeme geldi.

Fortnite’ın Oyuncuları Üretilecek 2

Fortnite’ın başarısı günümüzde oyuncuların ilgisini çektiği kadar birbirinden farklı markalarında ilgisini çekiyor. Geçtiğimiz hafta Funko ile bir anlaşma yapan Epic Games, Fortnite’ın eşyalarının üretileceğini belirtmişti. Bugün gelen bilgiler ile de Epic Games Fortnite’ın oyuncakları için McFarlane Toys ile bir anlaşma yaptığını duyurdu. 2018’in Sonbahar aylarında piyasa sunulacak olan yeni Fortnite ürünleri McFarlane’in oldukça popüler olan 7 inçlik figürlerinden ve üst seviye aksesuarlarından oluşacak.

McFarlane Toys CEO’su Todd McFarlane bu işbirliğini şu sözlerle değerlendirdi, “Fortnite küresel bir marka haline geldi ve her geçen gün büyümeye devam ediyor. Oyunun dinamizmi ve sınırsız eğlencesi güzel oyuncaklar ve figürler yaratmak için muazzam bir kaynak sunuyor. Epic Games’in görsel sanat ekibi oyunun bu özelliklerini oluşturulacak oyuncaklara da yansıtmak istiyor. Biz de McFarlane Toys olarak Fortnite hayranlarına en iyi ürünleri sunmak için elimizden geleni yapacağız. Elimizde böylesine geniş ve görsel olarak ilgi çekici bir kaynak varken Fortnite’ın hem yeni trendlerine hem de klasik kabul edilen karakterlerine başarıyla hayat vereceğimize inanıyorum.”

Epic Games Küresel Kreatif Direktörü Donald Mustard ise düşüncelerini, “Uzun yıllardır hem Todd’un hem de McFarlane Toys’un büyük hayranlarıydık. Onlarla birlikte çalışma şansına kavuşmak adeta bir hayalin gerçekleşmesi gibi. Bazı prototip ürünleri gördüm ve hepsinin çok güzel olduğunu söyleyebilirim. Bence ürünleri görünce oyuncuların akılları başlarından gidecek,” sözleriyle ifade etti.

Tüm dünyayı etkisi altına alan Fortnite yaptığı anlaşmalar ile de yüksek gelirler elde etmeyi hedefliyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.