Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Fortnite’da Raptor Nasıl Evcilleştirilir?

Fortnite'da Raptor nasıl evcilleştirilir? Raptor evcilleştirmek için neler gerekli? Raptor evcilleştirmek için ne yapmamız gerekiyor?

Epic Games’in popüler Battle Royale oyunu Fortnite için Bölüm 2 Sezon 6 başladı. Yeni sezon ile birlikte oyunun haritasının bir bölümü değişerek vahşi doğa teması getirildi. Bu tema kapsamında oyuna, Tavuk, Kurt ve Domuz olmak üzere çeşitli hayvanlar eklendi. Oyunun vahşi doğasında dolaşan bu hayvanlara ek olarak geçtiğimiz Salı günü yeni bir güncelleme ile birlikte Raptorlar eklendi. Bu yazımızda, Fortnite’da Raptor evcilleştirmek ne yapmanız gerektiğini yazdım, öğrenmek için haberin devamını okumanız yeterli olacak.

Fortnite’a eklenen bu yeni içerik ile birlikte oyuncuların merak ettiği konulardan biri Raptorların nasıl evcilleştirildiği oldu. Fortnite Raptor

Fortnite oyuncuları Salı günü gelen yeni güncelleme ile birlikte haritada eski çağ canlısı olan ve en popüler dinozorlardan biri olan Raptorları gördüler. Raptorlar, kurt ve domuzlara göre çok daha güçlü ve bir o kadarda hızlılar ve bu canlıları evcilleştirebilmek (tamelemek) mümkün. Oyun içerisinde bir domuz veya kurt evcilleştirerek onu yanımızda savaşması için kullanabiliyoruz ve bu Raptorlar içinde geçerlidir.

Raptorlar nasıl evcilleştirilir?

Fortnite’da Raptor evcilleştirmek sanıldığı kadar zor değil. Öncelikle yapmanız gereken şey Raptor’da dahil olmak üzere diğer canlılardan et ve kemik toplamanız gerekiyor. Daha sonra ise toplamış olduğunuz et ve kemik ile birlikte üretim bölümüne girerek Avcı Pelerini üretmelisiniz. Daha sonrasında ise Avcı Pelerinini giyerek Raptor’un yanına gidebilir ve üzerinde çıkan ‘Evcillleştir‘ tuşuna basarak evcilleştirebilirsiniz. Aslında bu işlem tüm canlılar için geçerlidir. Yani hem Domuzlar hem de Kurt’lar için aynı şekilde yapılıyor. Daha sonrasında ise evcilleştirdiğiniz Raptor’unuz ile birlikte haritada dolaşabilirsiniz.

Oldukça güçlü olan Raptor’lar ani bir atılma ile rakiplerine saldırabilir ve yüksek hasar vurabilirler. Ancak baştan söylemeliyim ki, Raptor’lar veya evcilleştirdiğiniz diğer canlılar, ya hasar aldıktan sonra ya da siz düşmanınıza hasar verdiğiniz zaman saldırıyorlar.

Epic Games’in bence bu canlılar üzerinde daha fazla AI (Yapay Zeka) çalışması yapması gerekiyor. Çünkü evcilleştirdiğiniz canlılar bazen saçma hareketler yapabiliyor ve evcilleştirmenizin hiçbir anlamı kalmıyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.