Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Fortnite V18.30 Güncelleme Notları: Çatışma Tabancası Geldi

Battle Royale oyunu Fortnite'ın yeni sezon güncelleme notları geçtiğimiz saatlerde çıktı. Oyuna yeni bir silah ve birçok güncellemeler geldi.

Fortnite V18.30 güncellemesi geçtiğimiz saatlerde çıkış yaptı. Bu bir düzeltme olduğu için kendi tarafınızdan herhangi bir güncelleme yüklemeniz gerekmeyecek. Güncelleme yayınlandığı andan itibaren Sezon 8’e bir yeni silah da dahil olmak üzere bir dize ganimet değişikliği ile geliyor. Başka bir özel silah, sezonun sonunda daha kapsamlı değişiklikler için son geri sayım gibi görünen şey için tam zamanında güzel bir güçlendirme alıyor. İşte yeni olan her şey.

Fortnite V18.30 Güncelleme Notları

Bugünkü düzeltmenin ardından oyuna eklenen çatışma tabancası, Combat Pistol’un gelişmişidir. Aslında bu daha güçlü tabanca, JB Chimpanski’nin bu sezon mahzenden çıkarıldığını gördüğümüz, yakın zamanda mahzenelenmemiş Combat Assault Rifle, Shotgun ve SMG’ye çok benzeyen silahların adeta pabuçlarını

İnceleyiciler Fortnite sezonunun sonunda başka bir büyük hesaplaşmaya hazırlanıyormuş gibi hissediyorlar. Fortnite’ın bir sonraki sezonunun gizli bir Bölüm 3 olduğuna dair söylentiler arttıkça, Cube Queen’e karşı büyük bir savaş, sezon ve bölüm finali olarak çok anlamlı olacağı belirtiliyor.

fortnite

Savaş Tabancası sandıklarda, yer ganimeti olarak veya balık avında bulunacak ve bu tür diğer silahlar alternatif versiyonlarının yanında var olmaya devam ettiği için bu sezon bu “savaş” versiyon silahına özgü bir efekt olan standart tabancanın yerini almıştır.

Ek olarak, Sideways Rifle güçlendirildi, bu nedenle The Sideways’den veya düşen düşman yağmalarından birini kuşanan oyuncular, artırılmış isabetliliğin ve ona ekstra vuruş sağlayan daha uzun süreli aşırı güçlü durumunun keyfini çıkaracaklar.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.