Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Fortnite, Switch Üzerinde PC İle Çapraz Platformu Destekliyor!

Fortnite, bilgisayar ve Switch oyuncularını ortak bir çatı da birleştiriyor.

125 milyondan fazla oyuncuya sahip olarak günümüzün en çok oynanan Battle Royale oyunu Fortnite, tüm dünyayı kasıp kavurmaya devam ediyor.

Fortnite Switch Üzerinde PC İle Çapraz Platformu Destekliyor 2

Yayınlandığı günden bu yana tüm platformlarda ücretsiz olarak oynanabilen Fortnite, dün toplam oyuncu sayısını duyurdu. Epic Games imzası ile geliştirilen yapım, tüm platformlarda 125 milyondan fazla oyuncuya hitap ettiğini duyurdu. Geçtiğimiz gün Nintendo Switch platformuna da çıkış yapan Fortnite, 24 saatten daha kısa bir süre içerisinde Switch platformuna 2 milyon kez indirildi. Yaz ayları içerisinde de Android platformuna gelecek olan başarılı oyun, bazı platformlar arasında da ‘Crossplay’ yani çapraz platform desteği sunacak.

Bilmeyenler için çapraz platform desteğinden bahsedecek olursak, farklı iki platformun birbirleri ile aynı sunucularda beraber oynamalarına çarp platform deniyor. Örneğin mobil oyuncularla bilgisayar oyuncularının beraber oynaması çarpraz platform sayesinde gerçekleşir. Fortnite Switch platformuna çıkış yapması ile oyuncularla yeni bir gelişmeyi daha paylaştı. Switch platformu oyuncuları ile bilgisayar platformu oyuncuları beraber Fortnite’ın tadını çıkarabilecek ve eğlenceli zamanlar geçirebilecekler.

Dünya çapında inanılmaz bir popülariteye ulaşan Fortnite, Switch platformunda da milyonlarca kopya satmayı başardı.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.