Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Fortnite’ın En Nadir Eşyalarından Biri Yanlışlıkla Oyunculara Dağıtıldı

Epic Games, Fortnite'taki en nadir eşyalardan birini yanlışlıkla oyunculara ücretsiz olarak verdi. Kısa sürede hatayı fark eden firma, Şampiyonlar Baltası'nı geri aldı.

Bugün bir grup Fortnite oyuncusu, kendilerini oyundaki en nadir eşyalardan biri olan Şampiyonlar Baltası‘na sahip olarak buldular. Fakat bu mutlulukları sadece birkaç dakika sürdü. Zira geliştirici Epic Games, öğenin yanlışlık sonucu hesaplara yüklendiğini söyleyen bir açıklama yaptı.

Fortnite Competitive Twitter hesabından yapılan paylaşımda, “Tüm Grand Royale oyuncularından Şampiyonlar Baltası’nı iptal edeceğiz ve bu yıldan Grand Royale bitene kadar sadece FNCS kazananlarına geri vereceğiz” ifadeleri kullanıldı.

FNCS Kazananları Fortnite Şampiyonlar Baltası ile Ödüllendiriliyor

Fortnite Şampiyonlar Baltası

Fortnite Şampiyonlar Baltası, battle royale’in resmi rekabet sahnesindeki en prestijli etkinlik olan Fortnite Champion Series‘in kazananlarına özel bir ödül olarak geçen yıl tanıtıldı. Bu özel ödülü kazanmak ve sezonun en iyi takımı olmak için bir bölgenin büyük finallerinde diğer herkesin mağlup edilmesi gerekiyor.

Öte yandan bu özel balta her sezon el değiştirir, yani Fortnite’ın yedi rekabetçi bölgesinin her birinden en iyi üç oyunculu takımlar olan yalnızca 21 oyuncu, eşyayı ellerinde tutabilir. Eğer bu eşyayı oyunda birisinde görürseniz, bilin o kişi dünyanın en iyi Fortnite oyuncuları arasındadır.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.