Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Fortnite Kazanma Rehberi

Fortnite'da galip gelen taraf olmak için bu ipuçlarını uygulayın.

Battle royale oyunları büyük bir popülarite yakaladı ve özellikle Fortnite bunda başı çekiyor. Her ne kadar PUBG’ye oranla daha ‘arcade’ bir yapısa olsa da, Fortnite’da kazanmak da pek kolay değil. Bu rehberimizi Fortnite kazanma rehberi olarak hazırladık ve işinize yarayacak ipuçlarını paylaştık.

fortnite kazanma rehberi 1

Fortnite İpuçları: Kazanma Rehberi

Az Ses Çıkarın

Fortnite’da kazanmanın en önemli yolu daha az gürültü çıkarmaktan geçiyor. Eğer yakınlarınızda bir diğer oyuncu ortalama bir kulaklıkla sizi tespit edebiliyorsa işiniz zor demektir.

Buna engel olmak için mümkün olduğunca az koşu yapın, yürümeyi ve eğilmeyi tercih edin. Ayrıca unutmayın ki silah değiştirdiğiniz zamanlarda da diğer oyuncular sizi duyabilir.

Kulaklık Takın

Aynı şekilde siz de düşmanları daha rahat fark edebilmek için kulaklık kullanabilirsiniz. Kendi sesinizi minimumda tutun ve kulaklık aracılığıyla başka bir ses duyduğunuzda ise kısa sürede alarma geçin.

Unutmayın ki düşmanı ondan önce fark etmek sizi bir adım öne çıkaracaktır.

fortnite kazanma rehberi 2

Paranoyak Olun!

Aslına bakarsanız Fortnite’da her an uyanık olmalısınız ve adeta paranoyak hareket etmelisiniz. Fortnite Battle Royale’de kazanmak istiyorsanız asla rahatlamamalı ve tedbiri elden bırakmamalısınız.

Çembere Dikkat Edin

Fortnite’da mutlaka daralan çemberin farkında olmalı ve ona göre pozisyon almalısınız. Her stratejik kararınız sonucu etkilerken, önceliğiniz bu bölgeye yakın olmak ve hayatta kalmak olmalı.

Kalkan İksirlerini Hemen İçin

Çoğu zaman elinize mavi renkli kalkan iksirleri geçtiği zaman hemen tüketmeyi tercih edin. Bu iksirler Fortnite’da büyük fark yaratırken, maç boyunca da etkilerini sürdürüyorlar. Fakat düşme gibi bazı durumlarda hasarı engellemiyorlar.

fortnite kazanma rehberi 3

Kazanacağınıza Emin Olun

Eğer tamamen emin değilseniz ve ksybedecek gibiyseniz çatışmaya girmekten kaçının. Unutmayın ki Fortnite’da olasılıklar sonsuz ve maç boyunca 98 kill alıp yine de kaybedebilirsiniz. Asıl ve yegane amacınızın oyun sonunda hayatta kalmak olduğunu untumayın.

Hemen Ganimet Peşine Düşmeyin

Birini öldürdüğünüzde hemen üzerine saldırıp ganimeti yağmalamak istiyorsunuz, biliyoruz ama bunu yapmayın. Onun yerine kendinizi garantiye alın, çevreyi kontrol edin ve ardından ganimete yönelin.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.