Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Fortnite Haftaya Çin’de Çıkıyor

PUBG'nin Çin'deki başarısı sonrası Epic Games gözünü bu ülkeye dikti.

Epic Games’in hit oyunu Fortnite, Amerika ve Avrupa bölgelerinde battle royale türünü kısa sürede domine ederek PUBG’yi bile geride bırakma noktasına geldi. Fakat şimdiye kadar dünya genelinde aynı durumda değildi ve bunun en büyük sebebi de milyarlarca kişinin yaşadığı Çin’de bulunmayışı.

Fortnite haftaya cin cikiyor 1

Görünüşe göre bu durum yakında değişecek ve popüler battle royale oyunu er ya da geç Çin’e de gelecek. Hatta Fortnite’ın Twitter hesabından yazılanlara göre oyun önümüzdeki hafta Çin’de çıkış yapacak.

Bugün atılan tweette ‘Battle Bus kalkıyor, rota Çin’ yazısına yer verilirken, bir de Fortnite pasaport resmi paylaşıldı ve üzerinde Çin – 23 Nisan 2018 ibaresi dikkat çekti. Elbette henüz doğrudan bir doğrulama yapılmış değil fakat açıkça görülüyor ki oyun önümüzdeki hafta Çin’de çıkacak.

Bilindiği gibi Çin devasa bir Pazar ve ülkede milyonlarca aktif oyuncu bulunuyor. PUBG Uzak Doğu ülkesinde büyük başarı elde ederken, Fortnite’ın da aynı ivmeyi yakalayıp yakalayamayacağı merak konusu. Fakat eğer Batı bölgesinde olduğu kadar sevilirse, Fortnite’ın Çin’de de milyonlarca oyuncusu olacağını söyleyebiliriz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.