Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Fornite’a Bruno Mars Emote’u Geldi

Bruno Mars'ın Leave the Door şarkısından esinlenilen Brunos Mars müzikal Emote'u Fortnite'da yayınlandı.

Çıkış yaptığı tarihten beri oyuncuların gözdesi konumunda olan Fortnite, oyuna yeni içerikler getirmeye devam ediyor. Epic Games, oyunun son yıllarda büyük paralar kazandığı bir şey de crossover etkinlikleridir. 2018’de hayranlarına Marvel’ın kötü adamı Thanos olarak oynama fırsatı sunan Avengers: Infinity War promosyonuyla başlayan Fortnite, pop kültürünün en büyük markaları, bireyleri ve franchise’larıyla işbirliği yaptı.

Fortnite

Tabii ki, birçok hayranın en çok dört gözle beklediği crossover etkinlikleri, en sevdikleri video oyunu, TV şovu ve film karakterlerinin yanı sıra çevrimiçi veya popüler kültür kişilikleri olarak oynamalarına izin veren görünümlerdir. Ancak oyun, hayranlara oyun içi lobi müziği veya duyguları gibi satın alınabilecek diğer kozmetik ürünleri sunmak için çeşitli medyalarla da anlaşdı. Şimdi, Fortnite resmi olarak Bruno Mars’tan ilham alan bir ifade yayınlandı.

Yeni emote, Bruno Mars ve Anderson .Paak’ın Silk Sonic adındaki son şarkısı “Leave the Door Open” a dayanıyor. Fortnite, ifadenin yayınlandığını duyuran bir tweet’te, ifade için dans hareketlerinin doğrudan Bruno Mars’tan geldiğini kaydetti. 2 Nisan’da yayınlanan ifadeyi oyuncular, 500 V-Papel karşılığında satın alabilirler, ancak şu anda Öğe Mağazasında ne kadar süreyle mevcut olacağı bilinmemektedir.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.