Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Forged Fantasy Başlangıç Rehberi

Forged Fantasy isimli oyunda bilmeniz gereken bazı ipuçlarını göreceksiniz.

Forged Fantasy isimli oyunda kazanılacak çok karakter var. Oyunda bir sürü kahraman var ve oyun başlamanız için size mutlu bir şekilde birkaç tane verecek olsa da, bu sizi tatmin etmek için yeterli değil, değil mi? Hayır, kadronuzu doldurmak için beş kişilik bir ekibe ihtiyacınız var ve daha fazlasını sadece tamamlama uğruna, değil mi? Cehennem evet yapıyorsun ve bu yüzden yardım etmek için buradayım. Daha fazla karakter, daha güçlü karakter ve herhangi bir fantezi oyununda görülen en büyük şeylerden biridir. Parçalara, kahraman sandıklarına ve çok daha fazlasına ihtiyacınız olacak. Kahraman sandıkları 300 para birimine mal oluyor, bu oldukça yüksek görünebilir, ancak oyunu bol bol oynayan biriyseniz oyun sizi ödüllendirecektir.. Kendinize anında bir sandık açmak için görevler, başarılar üzerine odaklanın.

Forged Fantasy Başlangıç Rehberi isimli konumuzda daha fazla kahraman açmak için neler yapılabilir bunları göreceğiz. Hazırsanız konumuza geçiş yapalım.

Forged Fantasy baslangic rehberi 2

Forged Fantasy Başlangıç Rehberi

Oyunda fragmanlar, kahraman kazanmanın sağlam bir yoludur ve premium para birimine çok fazla para yatırmazsanız, muhtemelen bunu yapmanın birincil yolu olacaktır. Yapılacak en iyi şey, kahramanlar listesini gözden geçirmek ve en çok kazanmak istediğiniz kahramanı veya belki de zaten en çok parçaya sahip olduğunuz kahramanı seçmektir. Tam olarak hangi seviyeleri veya hangi mağazada istediğiniz kahraman için daha fazla parça bulabileceğinizi görebileceksiniz. Yeterince uzun bir süreç olabilir, ama buna değer.

Yeni karakterler edinmenin oldukça zor olabileceği doğru olsa da, geliştiricilerin karakterleri daha kolay kazanmanız için size vereceği özel etkinlikler var. Örnek olarak, yakın zamanda sadece giriş yaptığınız için size yeni bir kahraman verildiği bir olay gerçekleşti. Ve elbette, düzenli olarak oturum açıp oyunu kontrol etmek, oyundaki olayları nasıl güncel tutabileceğinizi ve onun tüm özelliklerine sahip olduğunuzdan emin olmanızı sağlayacak.

Görev yapmak kesinlikle kendinize özel parçalar kazanmanın en kolay ve en tahmin edilebilir yoludur ve şu anda yepyeni bir kahraman istiyorsanız, bunu yapmanın en iyi yolu budur. Parçalar sunan hangi görevlere sahip olduğunuzu kontrol edin ve onları tamamlayın. Günlük Görevlerinizden ve Başarılarınızdan bu parçaları kazanın ve mevcut olan, parçalar sunan kampanya görevlerini tamamladığınızdan emin olun. Parçaları kazanmak için kampanya görevlerini tekrar tekrar oynayabilir veya alternatif olarak, ödüller almak için hızlı oynayabilirsiniz.

Forged Fantasy - Trailer

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.