Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Force Storm: FPS Shooting Party Android’de Yayınlandı!

Force Storm: FPS Shooting Party Android platformunda ücretsiz olarak yayınlandı.

Mobil aksiyon oyunları arasına yeni katılan Force Storm: FPS Shooting Party Neon Game tarafından geliştirildi ve mobil oyunculara sunuldu.

Force Storm FPS Shooting Party Android’de Yayınlandı 1

Tamamen ücretsiz olarak yayınlanan oyun mobil platformda oyunculara FPS keyfi sunuyor. Öğrenmesi kolay bir oyun olarak karşımıza çıkan yapım da cihazlar 30 – 60 arası FPS alıyor. Dünyanın dört bir yanından oyuncuları ortak bir çatı altında birleştiren Force Storm: FPS Shooting Party’de kuralsız bir şekilde savaşlara katılabilirsiniz. Birbirinden farklı silahlara ve ilginç haritalara sahip olan oyunda seçkin bir asker olabilir ve yükselebilirsiniz.

Sohbet sisteminde yer aldığı oyunda arkadaşlıklar kurabilir ve takım savaşlarına katılabilirsiniz. Ek bir indirme gereksinimi istemeyen yapım etkileyici grafik özelliklerine sahip. Tüm oyuncuların sorunsuz bir şekilde oynaması için grafik seviyesini düşük olarak uyarlayan geliştirici ekip bu sayede cihazlardaki kasmaların da önüne geçmiş oluyor. Gerçek zamanlı çatışmalara katılacağımız oyunda etkileyici sahneler bizleri bekliyor. Keskin nişancı tüfekleri ile rakiplerinizi uzaktan etkisiz hale getirebilir, farklı kostümler ile karakterinizi özelleştirebilirsiniz.

Force Storm FPS Shooting Party Android’de Yayınlandı 2

Özellikler

  • 70+ silah ve kostüm
  • Gerçek zamanlı savaşlar
  • Zengin içerik
  • Kaliteli grafikler
  • Farklı haritalar

Oyunu Android cihazınıza indirebilir ve oynamaya başlayabilirsiniz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.