Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Forager Nintendo Switch Ve PlayStation 4 Platformuna Geldi!

Forager konsol platformunda lansmana çıktı.

Bilgisayar, PlayStation 4 ve Nintendo Switch platformu için geliştirilen Forager Nisan 2019’da Steam üzerinde bilgisayar platformuna çıkmıştı. Yapım 30 Temmuz itibari ile Nintendo Switch ve PlayStation 4 platformu için lansmana çıktı.

Forager Nintendo Switch Ve PlayStation 4 Platformuna Geldi 2

HopFrog imzası ile geliştirilen Forager bilgisayar platformunda her kesimden oyuncunun beğenisini kazanmayı başardı. Humble Budle imzası ile oyuncuların beğenisine sunulan Forager Steam üzerinde bilgisayar oyuncuları tarafından ‘çok olumlu’ olarak değerlendirildi. Tek oyunculu bir oynanışa sahip olan yapım bilgisayar platformundaki içerikler ile konsol platformuna geldi.

Başarılı oyun Nintendo Switch platformunda ve PlayStation 4’de de aynı fiyat etiketine sahip. Oyun 29.99 dolar fiyat etiketi ile konsol oyuncularına sunuldu.

Zengin içeriğine sahip olarak oyunculara farklı etkinlikler de sunan yapımda oyuncular pixel grafikler eşliğinde eğlence, aksiyon ve macera deneyimi yaşayacaklar. Steam üzerinde 32.00 TL olan yapım, farklı oyun modları da deneme fırsatı sunuyor. Yapım konsol platformunda yeni adalara ek olarak baz yeni eşyalar da aldı. Yeni bir hava durumu da alan oyun güncellemeler almaya da devam edecek.

Forager - Launch Trailer - Nintendo Switch

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.