Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

For Honor 2. Sezonu Fragman İle Duyuruldu

İkinci sezonla birlikte oyuna iki yeni karakter sınıfı eklenecek.

Bir süredir oyuncuların For Honor konusundaki memnuniyetsizlikleriyle başı dertte olan Ubisoft, kısa süre önce yaptığı açıklama ile oyunun 2. sezonunu resmen duyurdu. Belki de Ubisoft’u protesto eden oyuncuları geri kazanmak adına cezbetmek için oyuna iki yeni karakter sınıfı daha eklenecek. Shadow and Might adı verilen sezon 16 Mayıs 2017 tarihinde başlayacak.

for honor sezon 2

Oynanış ayarlarında bir kısım dengelemeler de bu güncelleme ile gerçekleşecek. Ayrıca oyuna yeni haritaların da ekleneceği duyuruldu. For Honor’ın Season Pass’ine sahipseniz güncelleme çıkmadan ve sezon başlamadan bir hafta önce, oyuna eklenecek yeni karakterleri oynamaya başlayabilirsiniz. Season Pass sahibi olmayan oyuncuların yeni karakterlerin kilidini açması için 23 Mayıs 2017 tarihine kadar beklemesi gerekecek.

Shinobi (Samurai Assassin) oldukça zarif bir dövüş sanatına sahip olacak ve isabetli vuruşları ile ön plana çıkacak. Küçük yaşlardan itibaren sadece bunun için eğitilen Shinobi’ler geleneksel Japon silahı Kusarigama ile donanmış olacaklar.

Centurion (Knight Hybrid) savaş alanında stratejik düşünme yeteneği sayesinde ön plana çıkacak. Silah olarak Gladius taşıyan Centurion savaşçıları, başarılı taktik hamleler ile düşmanın savunmasını düşürmek üzerine inşa edilmiş bir dövüş sistemi kullanırlar.

Güncelleme ve sezon için yayınlanan videoyu aşağıdaki ekranda izleyebilirsiniz.

For Honor Trailer: Season 2 CGI Teaser

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.