Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Follia – Dear Father Yeni Trailer Aldı!

Follia - Dear Father bu yıl konsol ve PC'ye gelecek.

PlayStation 4, Xbox One ve PC platformu için duyurulan Follia – Dear Father bu yıl lansmana çıkacak. Net çıkış tarihi bilinmeyen oyun Steam’de sergilenirken yeni bir trailer’da oyuncular ile paylaşıldı. Yeni trailer gerilim yüklü sahneler barındırıyor.

Follia Dear Father Yeni Trailer Aldı 2

Real Game Machine imzası ile geliştirilen Follia – Dear Father, Destructive Creations tarafından hem konsol hem de bilgisayar platformu oyuncularına sunulacak. Hikaye tabanlı olarak oynanacak olan yapımda genç bir adam olan Marcus Pitt’i canlandıracağız. Belirtilen karakterin ailesi bir üniversitede çalışırken bir anda ortadan kaybolmuşlar. Oyun içerisinde bizden istenilen ise Marcus Pitt ile ailesini bulmaya daha doğrusu ailesine neler olduğunu araştırmaya çalışacağız. Üniversite içerisinde meydana gelen korkutucu şeyler ile karşılaşacağımız oyunda Pitt’i en kötü kabusları ile yüzleştireceğiz.

Birbirinden farklı tehlikeyle karşılaşacak olan Marcut Pitt hayatta kalmaya çalışacak ve ailesinin akıbetini öğrenmek için çaba sarf edecek. Loş koridorlarda yolunu bulmasına yardımcı olacak, tehlikelerden sıyrılmasını sağlayacağız.

Sürükleyici bir hayatta kalma deneyimi sunacak olan oyunda çeşitli zorluk derecesi de yer alacak. Keşfedilebilir onlarca farklı öğenin yer aldığı oyunda karşımıza çıkan ipuçlarını birleştirecek ve izleri takip ederek gerçekleri öğreneceğiz.

Follia – Dear Father bu yıl piyasaya çıkış yapacak.

Follia - Dear Father - Announcement Trailer

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.