Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Final Fantasy XIV’de Blue Mage Nasıl Açılır?

Final Fantasy XIV'de Blue Mage mesleğini nasıl açacağınızı anlatıyoruz.

4.5 numaralı güncellemenin bir parçası olarak Final Fantasy XIV’e Blue Mage adlı yeni meslek eklendi. Farklı bir sınıf olan Blue Mage’i oynamak içinse belli gereksinimleri yerine getirmeniz gerekiyor. Peki Final Fantasy XIV’de Blue Mage nasıl açılır?

Final fantasy xivde blue mage nasil acilir 1

Şüphesiz geçen yıl Las Vegas’ta düzenlenen Final Fantasy XIV Fan Fest’te en heyecan verici duyuru oyuna yeni mesleklerin geleceği olmuştu. Beklenen oldu ve nihayet tek kişi odaklı meslek Blue Mage oyuna 4.5 güncellemesi ile eklendi.

Blue Mage, Final Fantasy XIV’e eklenen ilk ‘kısıtlı meslek’ olurken, sadece tek kişi oynamak için tasarlandı. Oyuna Blue Mage ile level 1 olarak başlıyor ve 50. seviyeye kadar yükselebiliyorsunuz. Bilindiği gibi oyunda diğer sınıflar 70. seviyeye kadar çıkabiliyor. Buna rağmen 5.0 güncellemesi Shadowbringers yamalarıyla bu level sınırı artırılacak.

Blue Mage Nasıl Açılır?

Final Fantasy XIV’de yeni mesleği oynamak istiyorsanız, yapmanız gereken bazı şeyler var. Bunlar şu şekilde:

  • Disciple of War ya da Magic 50. seviyede olmalı

  • 2.0 ana senaryo görevleriniz tamamlanmış olmalı

Bu kriterleri tamamladıysanız, Limsa’da Aetheryte yanındaki Yellowjacket ile konuşmalı ve Out of the Blue görevini almalısınız. Bu görevi tamamladığınızda Blue Mage mesleği açılacaktır. Görüldüğü gibi Blue Mage’i açmak hiç de zor değil ve herhangi bir ek pakete de ihtiyacınız yok.

Yakında Final Fantasy XIV’e Trust sistemi de gelecek ve yanınıza NPC’leri davet ederek zorlu Shadowbringers bölgelerinde oynayabileceksiniz. Böylece Final Fantasy XIV’in solo oynanışı çok daha kolay olacak.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.