Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

FIFA Online 4 Türkçe Spiker İkilisi Murat Kosova ve Nebil Evren Oldu!

Bu sonbaharda Türkiye’de çıkış yapacak olan FIFA Online 4’ün Türkçe spiker ve yorumcusu belli oldu. Deneyimli isimler Murat Kosova ve Nebil Evren, sesleriyle tamamen ücretsiz FIFA oyununda yer alacak.

Uluslararası oyun dağıtıcısı 101XP’nin, yayıncı Electronic Arts ile yaptığı özel anlaşma sayesinde bu sonbaharda ülkemizde erişime sunulması planlanan oynaması ücretsiz FIFA Online 4, tamamen Türkçe’ye çevrilmiş bir şekilde piyasaya çıkacak.

Bunun üzerine oyuncular FIFA Online 4 Türkçe spiker kim olacak diye merak etmeye başladı. Ve bu soru nihayet bugün itibarıyla cevabını buldu. Ücretsiz FIFA oyunu, Türkiye’nin en deneyimli spikerlerinden Murat Kosova ve Nebil Evren’in yorumlarıyla oyunculara özel bir futbol deneyimi yaşatacak.

FIFA Online 4 Türkçe Spiker İkilisi Kosova ve Evren Oldu, Sesleriyle Oyunda Olacak

FIFA Online 4 Türkçe spiker

FIFA Online 4 Türkçe spiker ikilisi Kosova ve Evren, UEFA Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi maçları anlatımları ve yorumlarıyla tanınıyorlar. Oyun için 300 saatten fazla ses kaydı yapan usta yorumcular, üst seviye futbol deneyimini tamamen Türkçe olarak bilgisayarınıza getirecek.

Konuya ilişkin görüşlerini paylaşan Murat Kosova, “Dünyanın en güzel oyunu Futbol. İster çimde, ister sokakta, ister ekranda… Bu oyun hayatım boyunca benim bir parçam oldu. Futbolu düşünmediğim, konuşmadığım gün herhalde bir elin parmaklarını geçmez” dedi.

Yıllar önce, arkadaşlarının oynadıkları maçları kendisine anlattırdıklarını belirten başarılı spiker, “FIFA Online 4 ile birlikte o günlere geri dönüyorum. Ünlü yazar Bernard Shaw “Yaşlandığımız için oyun oynamayı bırakmayız, oynamayı bıraktığımız için yaşlanırız” demiş Ben de “yaşlanmayı” hiç düşünmüyorum” şeklinde konuştu.

FIFA Online 4, Tamamen Türkçe Olarak Piyasaya Çıkacak

FIFA Online 4 Türkçe spiker kim

Nebil Evren de, FIFA Online 4’ün önemli bir parçası olduğu için çok heyecanlı olduğunu dile getirdi. Çeyrek asra yaklaşan televizyonculuk kariyerinde pek çok farklı yayında yer aldığını söyleyen ünlü yorumcu, ”Böyle bir projenin arka planda nasıl işlediğini görmek açısından çok doyurucu bir tecrübe oldu benim için. FIFA Online 4’ü oğlum Ege ile karşılıklı oynamak için sabırsızlanıyorum. Eminim tutkunları da aynı şekilde sabırsızlanıyordur” ifadelerini kullandı.

FIFA Online 4 Erken Erişim Günleri, 28 Ağustos’ta başlayacak. 27 Ağustos tarihine kadar FIFA Online 4 resmi web sitesi fo4tr.101xp.com üzerinden kaydolan kişiler, oyuna giriş yapabilecekler.

Kullanıcılar, “Daha Fazla Kayıt, Açılışta Daha Fazla Ödül” etkinliği sayesinde, toplam kayıtlı kullanıcı sayısına göre genişleyen ödül havuzuna katkıda bulunacak ve tamamlanacak görevlerle toplam kayıt olan oyuncu sayısına göre ödüller kazanacaklar.

FIFA Online 4 Türkçe spiker ikisili hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlar bölümünde bizlerle paylaşmayı unutmayın. Dilerseniz, seslendirme aşamasının arka plan sahnelerini aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.

Murat Kosova ve Nebil Evren Türkçe anlatımlarıyla EA SPORTS™ FIFA Online 4’te!

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.